dissabte, 6 de juliol del 2013

El Govern dóna suport i recolza la persecució policial de la bandera tricolor (republicana). Altra bandera susceptible de generar violència segons el Govern és la independentista català, coneguda com estelada. El PP compara els independentistes amb els nazis de l'època de Hitler. A Alemanya per aquest comentari homòfob estarien tots tancats a la presó.




El Govern del PP continua pensant que enarborar una bandera republicana en un estadi esportiu no és un acte de llibertat ideològica i d'expressió sinó que pot incitar a la violència i constituir "una alteració d'ordre públic a la grada".

En resposta al diputat valencià d'IU Ricardo Sixto, l'Executiu justifica en aquests termes l'expulsió d'un espectador a l'inici d'un partit d'handbol entre les seleccions d'Espanya i Sèrbia que es va disputar al pavelló Príncep Felip, de Saragossa, el passat 21 de gener.

Afegeix que la Subdelegació del Govern a aquesta ciutat va obrir al ciutadà un expedient sancionador, d'acord a l'article de la Llei contra la Violència en l'Esport que prohibeix l'exhibició "de pancartes, banderes, símbols o altres senyals que incitin a la violència o al terrorisme o que incloguin missatges de caràcter racista, xenòfob o intolerant ".

Una altra bandera susceptible de generar violència segons el Govern és la independentista català, coneguda com estelada. En resposta parlamentària de fa uns mesos, l'Executiu ha manifestat que ondearla, tant en el futbol com en altres espectacles esportius, pot incitar a la violència en sectors d'aficionats, pel que està justificat confiscar a la porta dels estadis - és a dir , en aquest cas, fins i tot abans de ser enarborada - i prohibir la seva exhibició si la Policia ho jutja oportú.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS