dilluns, 1 de juliol del 2013

¿Akelarre o reivindicació?. Alícia Sánchez-Camacho del PP, embolicada a l'escàndol de les escoltes. Alberto Ribera líder de "Ciutadans espanyolistes", preocupat Buscant adjectius qualificatius AMB que desqualificar l'Esdeveniment del Camp Nou.




Veure tanta gent junta reclamant un dret tan natural com el poder decidir on i amb qui estar va molt malament en les files dels partits espanyolistes instal · lats a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho del PP, embolicada en l'escàndol de les escoltes patrocinades per "algú "al restaurant La Camarga que li han reportat 80.000 euros de l'ala, qualificava l'acte del Camp Nou com un aquelarre, ha de saber molt de bruixes i les seves reunions, mentre Alberto Ribera líder de Ciutadans, per què no es diuen senzillament" Ciutadans espanyolistes "? caminava també preocupat buscant adjectius qualificatius amb què desqualificar l'esdeveniment del Camp Nou. És natural, quan la societat civil catalana farta ja que alguns dels seus referents polítics, com CiU, no sàpiguen cap a on caminen decideix prendre les regnes del seu destí a la dreta centralista que pesca vots en els caladors catalans li entra la por i juguen a veure qui és més espanyol de tots, i en això estan des de fa algun temps el PSC de Pere Navarro, donant pals de cec i ajuntant-se amb mala companyies, el PP de la senyora Camacho que també haurà d'explicar la seva aparició a les llistes de els sobres de Barcenas i Albert Ribera que dirigeix ​​el cotxe escombra que recull al final d'etapa als despenjats del socialisme i la dreta espanyolista.
El concert de dissabte es deia "Concert per la llibertat", així de senzill i simple, els gairebé 100.000 catalans que van omplir el Camp Nou i els centenars de milers que ho van veure per la televisió més milers dels que estaven en altres assumptes tan sols volen que l'Estat espanyol els deixi decidir el seu futur, és tan fàcil i senzilla com que es pugui votar què i on es vol estar. Espanya, una part, no ho entén i es nega a això, però el temps i la història estic segur que donarà la raó als que, sense anar contra ningú, volen decidir el futur de la seva terra i el seu propi futur. Tossudament alçats, com cantaven noranta mil goles al final del Concert per la Llibertat seguiran entonant himnes de llibertat malgrat qui pesi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS