dissabte, 22 de juny del 2013

La doctrina de la beguda que propagava AZNAR, dóna els seus fruits. Un altre membre del Partit Popular condemnat per conduir borratxo. Aquesta vegada ha sigut Vicente Ferrer, diputat valencià, a qui se li ha imposat una pena de vuit mesos sense carnet de conduir i una multa de quatre mesos a 6 euros diaris. Els alumnes avantatjats van caient.




Segons la sentència, Ferrer conduïa sobre les 21:50 hores del 30 de setembre de 2012 per l'Avinguda Llevant de València quan la policia el va detenir després de rebre avís des de la seva central: conduïa a 'ziga-zaga' i canviava de carril constantment "sense cap tipus de senyalització ".
"Una vegada va baixar del vehicle, van observar que presentava símptomes de trobar-se sota els efectes de begudes alcohòliques, per la qual cosa va requerir perquè se sotmetés a la prova d'alcoholèmia per expiració d'aire", en què "va donar un resultat de 0.82 i 0.84 mil · ligrams d'alcohol per litre espirat d'aire ".
L'acusat s'ha conformat amb la condemna i la sentència té en compte que "es tracta d'un supòsit típic i que, a banda d'aquesta dada, no presenta cap tret d'especial gravetat", per la que imposa el mínim previst per la llei tant a la pena de multa com la privació del permís de conduir.
JA JUTJAT
Ferrer ja va ser jutjat per aquests fets el passat 2 d'octubre, quan va acceptar una condemna al jutjat per la qual se li retirava el carnet durant vuit mesos i se li obligava a pagar una multa de 900 euros. No obstant això, el Jutjat d'Instrucció número 19 de València va advertir que es tractava d'un aforat, va anul · lar el procediment que havia seguit contra ell i va consultar al Suprem.
El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana va considerar al seu torn que el jutjat no era competent, ja que l'enjudiciament de diputats i senadors correspon al Tribunal Suprem. Ara l'Alt Tribunal ha jutjat al diputat i dictat sentència condemnatòria, amb la qual el aforat ha mostrat de nou la seva conformitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS