divendres, 28 de juny del 2013

Gallardón va s'ordena la presó per Bárcenas: Una diputada del PP Matilde Asian, portaveu adjunta del PP al Congrés, ha dit a la SER que Gallardón és el que va ordenar al fiscal que demanés presó per Bárcenas.




La portaveu adjunta de Grup Popular al Congrés i diputada per Las Palmas Matilde Asian ha recalcat aquest divendres que és el Ministeri de Justícia Alberto Ruiz Gallardón i el Govern els que han demanat l'presó incondicional per a l'extresorer del partit Luis Bárcenas a través de la Fiscalia.

En declaracions a la Cadena Ser, recollides per Europa Press, Asian s'ha referit així a la decisió del jutge de l'Audiència Nacional Pablo Ruz d'enviar a la presó Bárcenas davant el "risc de fuga" i de destrucció de proves.

Referent a això, la popular canària ha subratllat que si Bárcenas està ja a la presó de Soto del Real, on ha passat ja la seva primera nit després de la decisió del jutge Ruz, és perquè així ho ha reclamat la Fiscalia, per ordre de Gallardón.

"I hem de recordar que el Ministeri Fiscal està sotmès a la jerarquia i, per tant, és el Ministeri de Justícia i el Govern d'Espanya el que ha sol · licitat la presó incondicional", ha precisat Asian.

Curiosament, el nom de Gallardón és notícia en relació amb un altre cas de corrupció, per la seva implicació el l'escàndol de l'Institut Nóos d'Iñaki Urdangarín i la infanta Cristina. Aquest mateix divendres, el jutge Castro ha iniciat els tràmits per obrir una investigació sobre els diners que l'Ajuntament de Madrid, quan Gallardón era alcalde, va concedir a l'institut d'Urdangarín i la Infanta
.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS