dissabte, 29 de juny del 2013

El perquè de la independència de Catalunya. Totes les enquestes i manifestacions a Catalunya suggereixen la consolidació d'un gran suport a Catalunya a favor de la independència. ¿Quins són els motius que poden haver passat pel cap de tanta gent com perquè hi hagi tants catalans favorables a un procés de secessió?



Fa vergonya un país on just quan el govern s'embarca en vendre la qual crida Marca Espanya, com si fos una simple mercaderia (no pot ser casualitat), els mitjans de comunicació revelen una escandalosa trama de corrupció en què estan embolicats la majoria dels seus dirigents, personatges corruptes que han fet del servei públic la font del seu lucre personal a base de concedir-sobresous amb els diners de tots els espanyols o amb el de les empreses a les que han fet favors allà on governen.
Fa vergonya un país on ni més ni menys que el responsable durant anys de les finances del Partit Popular que ens governa acaba d'entrar a la presó perquè les seves malifetes són ja indisumulables i que els dirigents del seu partit, just als quals ha estat finançant generosament durant anys, no tinguin res a dir i es facin els bojos.
Fa vergonya un país on tants jutges i fiscals es posen en marxa, no per administrar justícia, sinó per evitar que el seu pes caigui sobre els delinqüents de midó, començant com dic pels membres de la Casa Reial i acabant per banquers, dirigents polítics o altres magistrats que entre ells es protegeixen obertament.
Fa vergonya un país on els partits majoritaris es posen d'acord per tapar als que han robat i destruït el patrimoni de milions d'espanyols. Dóna vergonya que impedeixin que s'investiga el que ha passat i que no hi hagi banquers jutjats ia la presó per les estafes que han orquestrat en els últims anys i amb les que han guanyat milers de milions d'euros, o polítics per les privatitzacions a favor d'amics que van dur a terme.
Fa vergonya un país on els partits majoritaris enganyen sistemàticament als seus votants quan arriben al govern, oblidant dels seus programes electorals, sense que passi res.
Fa vergonya un país en què els governants i líders polítics majoritaris poden trair al poble ia la Nació lliurant a interessos estrangers o als de grups minoritaris, sense sotmetre les seves decisions a la voluntat popular. Fa vergonya un país governat per mentiders i traïdors que canviïn la Constitució sense consultar al poble al qual anomenen sobirà o que promulguen lleis electorals per impedir que tots els interessos socials estiguin fidelment representats a les institucions.
Fa vergonya un país on hi ha centenars de diputats que accepten i voten qualsevol cosa que els diguin els seus caps de files, que mantenen silenci i el seu cul enganxat a la butaca sense dir ni piu sigui quina sigui la decisió que els imposin.
Fa vergonya un país que consent que els parlamentaris robin als ciutadans cobrant dietes per desplaçar-se o viure a Madrid quan resideixen sempre allà i allà és on tenen els seus habitatges habituals.
Fa vergonya un país on els líders dels partits han demanat als bancs crèdits milionaris que no tornen, fent que els paguin tots els espanyols.
Fa vergonya aquesta Espanya corrupta i trencada, d'oligarques i mercenaris que encara fa olor massa a dictadura, i fa vergonya que la majoria de la gent honrada no sigui capaç encara de aixecar-se i unir-se, de reaccionar amb intel · ligència i valentia davant el que està passant per donar-li la volta i un bon netejat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS