dimecres, 22 de maig del 2013

Espero que la premsa de catalunya es posi les piles i faci bé els deures. Estudiants catalans creen un enginy que duplica la senyal wifi.




Un grup d'estudiants del Col · legi Claret de Barcelona ha creat el Wi-Fi Booster, un sorprenent producte de fusta i alumini que incrementa fins a un 50 per cent la senyal del wifi després de col · locar darrere del router, i que els joves pretenen comercialitzar a través de l'empresa Wifinc, que ells mateixos han impulsat.
Es tracta d'un dels 20 projectes finalistes de la primera edició de la Competició Catalana de miniempreses, una iniciativa conjunta de l'Obra Social La Caixa i la Fundació Junior Achievement amb l'objectiu de "fomentar l'esperit emprenedor entre els nens i joves en edat escolar ", segons han informat les dues entitats en un comunicat.
Segons explica els emprenedors a la seva pàgina web, el nou artefacte "proporcionarà un augment considerable d'intensitat en el seu senyal particular de connexió wifi. Està fet de fusta 100% reciclable i alumini reciclat. Es tracta d'un objecte increïblement fàcil d'usar, ja que el espai restant a la part inferior li permetrà situar darrere del router sense haver de preocupar-se pels cables que aquest pugui tenir ".
Pel que fa a la rendibilització de l'incipient negoci, l'equip d'estudiants, format per cinc joves, ha presentat el projecte en el Miba (Museu d'Idees i Invents de Barcelona), i en l'actualitat ja es comercialitza en diversos països. Són les primeres passes-de gegant, tenint en compte la seva edat-d'uns emprenedors precoços que, tot i trobar-se en la primera fase de desenvolupament de la idea, ja compten amb una seu física i una estructura corportativa que demostra que van de debò .

Un jurat format per 85 professionals va triar a aquesta vintena de projectes d'un total de 239, i dels seleccionats, 15 han estat guiats i tutelats per voluntaris de l'esmentada obra social.
Aquests projectes hauran de competir els propers dimecres i dijous a la fase final celebrada al Centre Pedralbes Center de Barcelona, ​​on els alumnes vendran els seus productes als assistents i defensaran els seus projectes davant del jurat.
D'aquí sortiran sis finalistes que passaran a participar en la Competició Nacional de miniempreses de Junior Achievement, on s'elegirà al representant d'Espanya en el certamen europeu que se celebrarà a Londres (Regne Unit).
Entre els projectes finalistes de l'edició catalana es troben un servei de reciclatge que utilitza monopatins i taules de monopatí per fabricar productes d'interiorisme, un repel · lent d'insectes ecològic i un potenciador de la pressió de l'aigua a les aixetes de les dutxes, entre d'altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS