dilluns, 22 d’abril del 2013

Saps quant paguen els diputats de Madrid per menjar?. Els diputats madrilenys queixosos per que pagaran 8 euros per menjar a l'Assemblea enfront dels 3,55 que abonen ara.




Els diputats regionals de Madrid hauran de pagar vuit euros per menjar a l'Assemblea enfront dels 3,55 euros que abonaven fins ara a la cafeteria i els 5,95 que els costava menjar al menjador de la Cambra autonòmica, segons consta en l' esborrany del plec de condicions per a la contractació del servei de cafeteria, cuines i menjadors de l'Assemblea de Madrid, al qual ha tingut accés Europa Press.
Segons han informat a Europa Press fonts parlamentàries, l'esborrany dels plecs del contracte, que es votarà a la Mesa de l'Assemblea d'aquest dilluns, estableix un pressupost màxim de licitació de 168.063,74 euros (sense IVA) i contempla que a més de aquesta quantitat, el licitador podrà oferir una aportació econòmica de l'Assemblea per cada menú de 183.000 euros per a tot el termini d'execució de contracte.
Segons han assenyalat a Europa Press fonts parlamentàries, el pressupost de licitació no pateix canvis notables respecte al contracte anterior amb el qual es va fer el Grup Cantoblanco, de l'empresari i president de CEIM, Arturo Fernández.
No obstant això, l'empresa que es faci amb aquest contracte, que començarà a treballar el 8 d'agost, comptarà amb algunes novetats. Una d'elles és que estarà sota la vigilància d'una comissió que vetllarà per la qualitat del menjar. A més, augmentarà el preu del menú del dia per als diputats.
D'3,55 A 8 EUROS
Pel que fa al menús, els diputats passaran a pagar vuit euros per un menú complet, tant si mengen a la cafeteria com al menjador. Aquest preu no serà igual per a la resta d'usuaris d'aquest servei, que abonaran quatre euros per menjar un menú complet (compost per primer i segon plat i postres, beguda i pa) i 6,50 euros si opten per prendre aquest mateix menú a el menjador.
En el cas que els parlamentaris decideixin menjar només un primer plat (amb pa, beguda i postres) pagaran sempre 4,80 euros davant els 2,80 euros que abonarà un usuari que mengi el mateix a la cafeteria i els 4,10 que haurà de pagar si s'asseu al menjador.
Pel que fa al diputat que decideixi menjar un segon plat, pagarà 6,40 euros davant els 3,40 euros que li costarà aquesta opció a una altra persona a la cafeteria i 5,30, al menjador.
UNA COMISSIÓ VETLLARÀ PER LA QUALITAT DEL DINAR
El segon dels grans canvis és la creació d'una comissió que durà a terme el control de qualitat dels aliments. Aquest òrgan, format per un membre de la Mesa, l'interventor, un tècnic assessor, la cap de la secció de diputats i relacions externes i que podrà comptar amb l'assessorament del metge de la Cambra, controlarà 'mensualment la qualitat dels productes' que serveixin a la Cambra de Vallecas.
Per a això, donarà suport el seu control en la realització d'enquestes als usuaris sobre el nivell de compliment del contracte en relació al nivell de qualitat del servei.
Aquesta comissió estudiarà les reclamacions que es puguin presentar i podrà elevar a l'òrgan de contractació propostes de resolució del contracte o aplicació de penalitats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS