dilluns, 8 d’abril del 2013

Jesús Posada amic personal de Rajoy ho és també de l'expresident, José María Aznar. L'esposa del president del Congrés Jesús Posada va moure milions en negre amb un banc de la seva família que va acabar intervingut.



Blanca de la Mata, dona de Jesús Posada, va manejar 180 milions de pessetes en diner negre el 1988 a través d'uns pagarés dissenyats per esquivar Hisenda. En canvi actual, descomptada la inflació, equivalen a 2,5 milions d'euros.

La família política de la tercera autoritat de l'Estat va gestionar a finals dels vuitanta centenars de milions en efectiu mitjançant un banc del qual eren accionistes: Eurocapital. Va fer fallida el 1991, va ser intervingut pel Banc d'Espanya i en ell es va descobrir una multimilionària caixa negra.

Jesús Posada confirmar en un primer moment que la seva dona havia regularitzat amb Hisenda aquests milions, però després ho ha negat.

Xecs al portador plens de zeros. Diners negre. Un banc amb comptabilitat en B que va acabar trencat, que va haver de ser intervingut i que va deixar un forat de 17.000 milions de pessetes. I enmig de tota aquesta trama, una família aristòcrata i multimilionària amb fortes connexions amb la política: els De la Mata i Pobes, amos d'una de les principals distribuïdores de begudes alcohòliques d'Espanya. La redacció de eldiario.es ha pogut accedir a una rellevant documentació inèdita que demostra la implicació de Blanca de la Mata i Pobes-la dona de l'avui president del Congrés, Jesús Posada-, la mare i els germans en el maneig sistemàtic de diner negre i en un dels majors escàndols financers d'aquesta època: el cas Eurocapital.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS