dilluns, 15 d’abril del 2013

Els talibans del PPC i C’s , amenacen les escoles i la convivència Cívica Catalana amb la "intervenció judicial", a les escoles que incompleixin les resolucions del tribunal i amb la possible destitució dels directors que no les acatin . Sembrar odi contra la llengua i el país fara que pares i mares que volen el millor per els seus fills, ara tornin a càrrega en contra de l’escolarització en castellà del ministre Wert.




Convivència Cívica Catalana segueix amb les accions per tal que Ensenyament acompleixi amb les resolucions judicials sobre "l'educació bilingüe" i ha enumerat algunes de les conseqüències que pot portar l'incompliment sistemàtic dels autos. En una roda de premsa a Barcelona, l'entitat ha dit que podrien haver des de multes a la consellera fins a la intervenció del jutjat al centre escolar que hagi estat requerit i la destitució del director de l'escola. També està sobre la taula presentar una querella contra la consellera si persisteix en el desacatament. Convivència assegura que hi ha 1031 sol·licituds de pares i mares que volen que els seus fills rebin les classes en català i en castellà.

Només 17 famílies reclamen l’escolarització dels seus fills en castellà a Catalunya

Les xifres demostren que la majoria de la població de Catalunya defensa i accepta el model d'immersió lingüística malgrat les pressions del PPC i  C’s que, en connivència amb entitats ultraespanyolistes, no es cansen de reclamar el bilingüisme a l’escola pública de Catalunya, en nom d’una suposada demanda social, que s’ha vist és inexistent.

Les seqüeles d’una decisió del TSJC aberrant

La  resolució del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya sobre el català a l'escola ha donat aire  als grups ultranacionalistes que combaten permanent l'Escola catalana, i  malgrat que han fracassat en el seu intent de sembrar odi contra la llengua i el país ara tornen a la càrrega per malmetre la cohesió social.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS