dimarts, 16 d’abril del 2013

El boicot als productes catalans .Ciudadanos (C’s) promou el boicot als productes catalans .Ribera i Cañas portaran el partit a l’èxit en base a fomentar l’odi contra Catalunya . Mitjans de l’odi per fomentar les seves idees, els seus militants publiquen coses com aquestes : “NADA CATALÁN COMPRARÁS, NI EN CAPRABO TE AVITUALLARÁS, NI CON CAVA BRINDARÁS, NI CASA TARRADELLAS PROBARÁS, DEL FUET TE OLVIDARÁS, NI TU DINERO EN LA CAIXA GUARDARÁS. ASÍ, BUEN ESPAÑOL SERÁS Y A LOS NACIONALISTAS CATALANES JODERÁS".



D'un nou boicot espanyol contra els productes catalans. El seu nom és "Productos catalanes y vascos..., no gracias" i té una pàgina web que sembla dissenyada per les tres efes glorioses de l'ultranacionalisme espanyol: Franco-Falange-Faes. Partint d'un enfilall de mentides -el recurs de l'opressor és fer-se passar per oprimit-, els seus promotors han elaborat un llistat de marques catalanes i basques per tal que els espanyols les rebutgin. Entre aquestes marques, hi trobem Nenuco, Jané, Nomen, Colacao, Avecrem, Borges, Vileda, Damm, Anís del Mono, La Sirena, Casas Sabaters..., tota mena de vins i caves i també laboratoris farmacèutics, com ara Esteve o Almirall. El més curiós és que, tot sovint, per més que ho volen, no poden oferir alternatives espanyoles perquè no en tenen.

Consultar aquesta llista, tanmateix, té efectes hilarants, ja que, arrossegats pel seu odi a Catalunya, no demanen només el rebuig al Barça, sinó també el rebuig a l'Espanyol. És a dir, que ni tan sols dient-se "espanyol", com ells, aquest club mereix les seves simpaties. Els manca coherència, però. Ho dic perquè, seguint el mateix patró, haurien de boicotejar la selecció espanyola, atès que, tant pel nombre de jugadors que hi aporta com pel seu esquema de joc, qui juga no és ‘la roja' sinó el Barça. Però, és clar, sense Catalunya, Espanya guanyaria tants mundials com Andorra. Finalment, demanen als espanyols que comprin llibres de Planeta i que volin amb Vueling, perquè "se han declarado abiertamente en contra de la independencia". I, en sentit contrari, recomanen que es faci boicot a Nutrexpa i a Casa Tarradellas perquè són "independentistas declarados" i "el paradigma del aldeanismo".

Arribats aquí, només dir-los que mengin cues de pansa i que recordin com es van esverar els empresaris espanyols quan van veure la reacció que van tenir moltíssims catalans pagant-los amb la mateixa moneda. I doncs, què esperaven? És molt agradable que des d'Espanya contribueixin tan entusiàsticament a enfortir la nostra consciència nacional. Llet Nostra, per exemple, va néixer d'aquesta consciència nacional i avui és líder en venda de llet a Catalunya. S'equivoquen, per tant, els promotors del boicot contra els nostres productes. Més que res perquè, si hi ha reacció catalana en el mateix sentit, pot ser que hagin anat per llana i tornin esquilats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS