dissabte, 6 d’abril del 2013

Al·legacions per l’afer de la bandera. El passat mes d’agost, la Delegació del Govern va fer arribar una carta a l’alcalde, Xavier Godàs (GEVD), demanant la restitució de la bandera espanyola al balcó de l’Ajuntament després de 20 anys de no ser-hi.




L’Ajuntament de Vilassar de Dalt ha presentat diverses al·legacions al Jutjat Contenciós Administratiu núm. 7 de Barcelona per la denúncia de la Subdelegació del Govern de l’Estat a Barcelona contra el consistori maresmenc pel fet de no tenir onejant la bandera espanyola al balcó de l’edifici consistorial. Entre les al·legacions presentades per l’advocat Jordi Salbanyà es destaca la “manca de legitimació” de la Subdelegació del Govern a Barcelona en considerar que aquest organisme no té competències per interposar l’esmentat recurs.

El passat mes d’agost, la Delegació del Govern va fer arribar una carta a l’alcalde, Xavier Godàs (GEVD), demanant la restitució de la bandera espanyola al balcó de l’Ajuntament després de 20 anys de no ser-hi. L’alcalde va respondre oficialment expressant la voluntat de l’Ajuntament de mantenir la situació actual, amb les banderes catalana i de Vilassar de Dalt, tal i com es va aprovar durant el ple del passat mes de març de 2013, al rebutjar per 12 vots contra 1 una moció del Partit Popular favorable a la restitució de l’ensenya espanyola al consistori.

L’octubre de l’any passat, la Delegació del Govern va decidir portar l’Ajuntament de Vilassar de Dalt als tribunals després que el mateix consistori va decidir no atendre l’advertència que l’organisme estatal va fer arribar a l’alcaldia. Per la seva banda, l’alcalde Godàs ha reiterat que mantindrà “ferma la decisió democràtica de mantenir l’estendard local i la senyera com a les dues úniques ensenyes que presideixin la façana municipal”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS