diumenge, 17 de març del 2013

El jutge *Ruz pregunta a Hisenda: per què no va lliurar dades sol·licitades del PP sobre donacions, xecs en efectiu...?.







El jutge de l'Audiència Nacional Pablo Ruz s'ha avançat al seu col·lega Javier Gómez Bermúdez i ha citat als extesoreros del Partit Popular (PP) Luis Bárcenas i Álvaro Lapuerta perquè declarin com imputats dimecres que ve, 21 de març, en el marc de la peça separada del 'cas Gürtel' en la qual investiga la suposada comptabilitat B d'aquesta formació política. I no només això, també ha reclamat a l'Agència Tributària explicacions ja que no va lliurar les dades que li va demanar la Fiscalia sobre donacions, xecs cobrats en efectiu i altres dades rellevants relacionades amb el Pàg.

El jutge de l'Audiència Nacional Pablo Ruz, a més, reclama al Departament d'Informàtica de l'Agència Tributària informació sobre les retencions i ingressos a compte presentats pel PP i li demana que expliqui per què no va lliurar les dades que li va demanar la Fiscalia sobre donacions, xecs cobrats en efectiu, comptes bancaris, ingressos i pagaments en les seves relacions amb tercers, declaracions d'IVA i Impost de Societats i relacions dels exercicis de 1990 a 2005.Ruz va assumir la recerca sobre els 'papers de Bárcenas' el passat 7 de març després que la UDEF establís en un informe que existeixen almenys tres vincles entre el 'cas Gürtel' i la suposada comptabilitat B del PP, dos dels quals afecten al presumpte nombre 2 de la trama, Pablo Crespo, i al constructor Alfonso García Pozuelo.

Gómez Bermúdez, per la seva banda, va admetre a tràmit dilluns passat una querella presentada per Esquerra Unida (IU) i altres quatre col·lectius socials i va acordar citar entre els dies 25 i 27 de març als dos extesoreros, nou constructors que aperecían en la suposada comptabilitat B del PP i el presumpte nombre dos de la trama '*Gürtel', Pablo Crespo. La Fiscalia Anticorrupció va recórrer la decisió del jutge per aconseguir la suspensió d'aquestes diligències.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS