dissabte, 16 de març del 2013

El Govern indulta a un home que va intentar calar foc al club d'alternació on treballava la seva *exparella . El jutge ja havia rebaixat la pena perquè els danys no van arribar a ser greus.




El Govern va concedir el passat 1 de març l'indult a un home condemnat en 2010 per l'Audiència Provincial de Cadis a cinc anys de presó per un delicte d'incendi. La pena ha quedat en dos anys. El Reial decret que recull la mesura de gràcia, publicat avui en el BOE, rebaixa la seva pena fins als dos anys.

Els fets es remunten a 2006, quan l'home -llavors tenia 28 anys- es va enamorar d'una prostituta que exercia en Sant Fernando (Cadis). Quan ella va decidir posar punt i final a la relació que mantenien, ell va acudir al prostíbul, va ruixar un bidó de gasolina en l'entrada i li va calar foc mentre la seva *expareja i les seves companyes dormien a l'interior. Afortunadament, els amos del local ho van sufocar a temps i l'incendi només va afectar a la façana, la porta i unes cortines, tal com va narrar la premsa l'any de la condemna.

El jutge ja va tenir en compte llavors que els danys produïts en el club d'alternació havien estat menors i que el pare del condemnat havia pagat les despeses dels mateixos, amb prou feines 270 euros, per rebaixar la seva pena.

El BOE d'avui també recull l'indult a un home condemnat per fabricació de moneda falsa i tinença il·lícita d'armes en 1997 i a un sentenciat en 2007 per estafa, que va intentar cobrar un pagaré dues vegades.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS