dijous, 14 de febrer del 2013

Una campanya d'un sector del PP contra Esperanza Aguirre, en un joc polític entre el PP nacional i el madrileny. Atacant l'empresari vicepresident de la CEOE, Arturo Fernández persegueixen "tornar-la ex presidenta de la Comunitat de Madrid"




El vicepresident de la CEOE, Arturo Fernández, ha demanat "un temps de reflexió" fora de la patronal després de ser acusat de pagar en negre als seus empleats. Els sindicats no han atacat l'empresari per aquest cas, en considerar que entrarien en un joc polític entre el PP nacional i el madrileny.
Dilluns passat, empleats d'Arturo Fernández en el Grup Cantoblanco van acudir a la Cadena SER per denunciar que el seu cap els pagava les nòmines amb diner negre, sense declarar.
Des que es va conèixer la notícia, diferents sectors, inclosa la Confederació Espanyola de Joves Empresaris, han demanat la dimissió del també president de la CEIM que, després de negar aquestes informacions, ha demanat a la patronal un "temps de reflexió" per decidir sobre seu futur.
Entre els col · lectius que han atacat durament l'empresari no estaven CCOO ni UGT, tot i la difícil relació de Fernández amb els sindicats, el distanciament es va fer més patent des de les negociacions sobre la reforma laboral el 2011.
Doncs bé, segons ha pogut saber , les centrals han decidit no anar a pel vicepresident de la CEOE perquè sospiten que hi ha una campanya d'un sector del PP contra Esperanza Aguirre, que atacant l'empresari persegueixen "tornar-la expresidenta de la Comunitat de Madrid "i no volen ser utilitzats.
"No volem entrar en una guerra política"
Fonts ben situades en Comissions Obreres recorden que Arturo Fernández és un dels empresaris més propers a Esperanza Aguirre, en la seva condició de president de la patronal madrilenya, CEIM.
Per aquest motiu, "hi ha la sospita que les acusacions contra Arturo són una maniobra de la direcció nacional del PP per atacar a Esperanza Aguirre, i nosaltres no volem entrar en una guerra política".
Des de CCOO asseguren que "tot aquest conflicte és més polític que empresarial o laboral, de manera que preferim quedar-nos fora".
Els pagaments en negre, habituals en hostaleria
A més, les fonts sindicals consultades asseguren que "l'origen de tota aquesta polèmica, els pagaments en diner negre a uns empleats del seu restaurant, no suposa un escàndol al qual haguem donar major importància. Ens ha sorprès la dimensió que ha adquirit la informació ".
De fet, "els pagaments a 'B' són habituals en hostaleria i en el món del lleure", de manera que "no hi ha raó de pes per entrar en aquesta guerra".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS