dimarts, 26 de febrer del 2013

Toni Cantó: Una altra vegada el diputat d'UPyD torna a col · locar en el punt de mira. Toni Cantó i Twitter, Twitter i Toni Cantó. Nova polèmica a la vista. Menys d'una setmana després dels comentaris deslligats en aquesta xarxa social després de la seva intervenció al Congrés sobre els toros, el diputat magenta li tornen a ploure les crítiques.




"Hi ha mosques amb més intel · ligència que Toni Cantó. Lamentable tant ell com el seu partit ... I segueixen pujant en intenció de vot! Així ens va", diu un dels comentaris publicats en aquesta xarxa social. Hi ha també insults: "El gilipolles de Toni Cantó encara té la cara de fer-se el indignat perquè la gent li digui de tot després del que va dir. Increïble". I altres es pronuncien així: "Si us plau que algú mati Toni Cantó, o que ho facin fora perquè mengin els gossos. Puta escòria".

La solució de 'consens' a Twitter és clara: la dimissió immediatament, si més no, de Toni Cantó.

Tanmateix, el diputat magenta es va decidir per les disculpes públiques: "Demano disculpes. M'he equivocat al donar per contrastats unes dades d'Feder.Gen sobre un tema tan greu com és la violència de gènere". I explicava a continuació que "Feder.gen és la federació d'afectats per les lleis de violència de gènere".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS