divendres, 1 de febrer del 2013

"Rajoy, involucrat en un escàndol de corrupció". No és aquest el titular que hem vist en els mitjans de comunicació espanyols, però sí en la majoria de mitjans estrangers que han recollit la notícia.




http://www.guardian.co.uk/world/2013/jan/31/spanish-prime-minister-secret-payments

http://www.clarin.com/mundo/Espana-contabilidad-Partido-Popular-Rajoy_0_857314399.html

No és aquest el titular que hem vist en els mitjans de comunicació espanyols, però sí en la majoria de mitjans estrangers que han recollit la notícia dels documents comptables que reflecteixen el suposat finançament il · legal del PP publicats avui per El País.

El diari Financial Times ha estat un dels primers a fer-se ressò de la informació del cas Bárcenas. "Rajoy, involucrat en un escàndol de corrupció", ha arribat a ser la segona notícia més llegida a la seva pàgina web.

  "El president d'Espanya s'ha vist embolicat en un escàndol creixent sobre els pagaments secrets en efectiu a alts càrrecs del partit al Govern, després que un diari publiqués els comptes que, assegura, mostren que els pagaments han arribats fins al mateix Mariano Rajoy ", assenyala.

El diari londinenc afirma que les acusacions "amenacen amb danyar la credibilitat del Govern de Rajoy en un moment en què està impulsant una sèrie de duríssims retalls mentre l'atur se situa en un 25% i l'enuig de la societat va en augment davant els successius casos de corrupció dins de l'elit política i empresarial espanyola ".

The Guardian ha titulat la seva informació en viu de la crisi a Europa amb "Rajoy, el president del Govern espanyol, acusat d'ocultar ingressos secrets".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS