divendres, 1 de febrer del 2013

Corruptors i corromputs. Els polítics corromputs del PP recullen el botí. El fiscal general de l'Estat, Eduardo Torres-Dulce, està investigant la comptabilitat del PP i "totes aquelles persones que puguin aportar alguna cosa a la investigació així com membres de la cúpula del partit.




El diari El Mundo va encendre l'espoleta parlant dels supòsits sobres que des de la tresoreria del Partit Popular es lliuraven habitualment a la majoria de polítics de la cúpula del partit polític que ara governa Espanya com si fos el seu mas particular, però ha estat el diari El País que ha fet explotar la bomba que ha portat el nom d'Espanya, i no per res de bo, al món de la informació mundial. Si El Món deixava caure l'ombra del dubte sobre el carrer Gènova ha estat El País que ha publicat amb nom i cognoms els suposats beneficiaris del repartiment de sobres que Bárcena portava a terme.
Al principi la direcció del PP va llançar a tot el seu setè de cavalleria per desmentir les informacions del diari de Pedro J. intentant fer empassar als ciutadans el gripau que Bárcenas no tenia res a veure amb el partit i que es tractava d'una simple qüestió personal i particular de l'antic tresorer del partit el fet que hagués tingut 22 milions d'euros en un compte a Suïssa , el ministre Montoro va posar la mà al foc, i la hi va cremar, afirmant que el defraudador Bárcenas mai blanqueig seus diners gràcies a l'amnistia fiscal atorgada pel Govern ara més clar que mai que la va fer per beneficiar els seus "amiguets de l'ànima ". Ara s'ha demostrat que el defraudador Bárcenas encara en aquells dies amb despatx a la zona noble del carrer Gènova, seu central del partit, va saber aprofitar molt bé l'ocasió que els seus "amiguets" li havien posat en safata per blanquejar 11 milions d'euros . Però Montoro segueix tretze són tretze afirmant que desconeixia aquest fet, encara que ningú li creem.
I de sobte, quan El Mundo, no se sap per què, deixa de publicar notícies sobre Bárcenas i els seus sequaços a Gènova, arriba El País i publica tot un llistat, en format facsímil, amb els noms de corruptors i corruptes. Per primera vegada apareix documentada l'existència d'una caixa B del Partit Popular i ens podem assabentar de la llarga llista de constructors que durant anys han omplert d'euros, abans de milions de pessetes, les arques fosques de la canalla de la gavina, ara més carronyera que mai. I també podem llegir els noms dels que des de fa anys estan establerts en el més alt de la cúpula del Partit Popular. Arenas, Trillo, Álvarez Cascos, Cospedal i fins al mateix president del Govern, Mariano Rajoy, apareixen com "esglaiadors" dels misteriosos i suculents sobres que Bárcenas distribuïa no si al seu lliure albir o bé ho feia seguint les ordres del secretari general del partit o del seu mateix president.
El coneixement per part dels ciutadans d'aquests cada dia menys suposats pagaments en negre als dirigents del partit que governa Espanya i fins al mateix president del Govern suposen el cop més dur donat a la democràcia des que el 23-F el zarzuelero Tejero i seus fantasmones amb tricorni van entrar a sac al Congrés de Diputats, en aquesta ocasió el cop d'estat s'ha donat de manera econòmica i fraudulenta des de la mateixa cúpula del Govern. Naturalment el PP ha sortit en tromba, un cop més, ha defensar la seva innocència però ja ningú creu, ni tan sols els seus votants que volen passar-se en massa a les hosts de Rosa Deu o de Ciutadans a Catalunya, en ells, menteixen per naturalesa i no presenten cap prova de la seva innocència. Per contra, diversos perits cal · lígrafs certifiquen que la lletra que apareix en els facsímils publicats per El País és la de l'antic tresorer del PP. Mariano Rajoy té un problema i no petit, si tingués vergonya ja hauria dimitit i convocat noves eleccions.
Però no ens fixem només en els corruptes, que són molts i abundants en tots els partits que governen, es diguin PP, PSOE o CiU. Perquè hi hagi els corruptes primer han d'existir els corruptors, i la llista la podem trobar en tot aquest llistat d'empresaris que, de manera il · legal, inflaven les arques del PP esperant que la seva bona acció de donar diners al partit es veiés recompensada, com s'ha vist en la majoria d'ocasions, amb diverses concessions per part de l'Administració. En el llistat d'empreses han aparegut, un cop més, implicats en el cas Gürtel però també un altre noms que, habitualment, reben prebendes de l'Administració del PP en forma de concessions d'obres i diversos treballs. També aquests han de ser jutjats i anar a la presó, però molt em temo que la majoria de delictes que es presumeixen en aquestes llistes ja estan prescrits.
Espanya és la riota del món, comença a ser exemple de corrupció i estem a un sol pas de semblar a aquella Tangentopoli italiana on era la Màfia qui movia els fils dels polítics convertits en titelles en mans de la delinqüència. No calen ni comissions d'investigació, ni lleis contra la corrupció que mai es compliran, en aquests moments en què aquest país està governant per un president que, potser, hagi estat un defraudador fiscal l'únic que pot dur-nos al bon camí és la convocatòria d'eleccions i la retirada de la política de tota aquesta vella guàrdia dels partits polítics que porta tota la vida vivint del momio de la política.
Calen aires nous i, especialment, una Llei Electoral en la qual el ciutadà no hagi de votar una llista triada pel partit per premiar els seus fidels i en la que a l'hora de votar puguem eliminar els elements indesitjables que fins ara els secretaris d'Organització dels partits han colat en elles. Si no és així continuarem patint als polítics Pirates recollint el botí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS