dijous, 28 de febrer del 2013

Qui és Corinna zu Sayn-Wittgenstein? . L'amant dels grans safaris, i que s'ocupa dels detalls del rei i que estigui ben atès.




Corinna zu Sayn-Wittgenstein ha concedit una entrevista en exclusiva al diari 'El Mundo' i les seves paraules han creat gran controvèrsia. Des que la publicació veiés la llum molts han estat els que s'han encarregat d'aprofundir en la seva història i demostrar què és cert i que no. La princesa Corinna s'ha vist implicada de la nit al dia en el cas Nóos, en què Diego Torres, exsoci d'Iñaki Urdangarín, ha volgut arrossegar. Segons recull el diari d'informació la consultora internacional apunta prop d'aquest cas que "Si algú pretén utilitzar-me per atacar la família reial, que no compti amb mi". I és que la princesa Corinna té molt clar que "no penso tornar a Espanya mentre la meva presència allà causi controvèrsia".
L'alemanya de 48 anys, a qui tota aquesta història li està afectant molt, assegura que "Treballo 25 anys, i tot això fa molt de mal a la meva reputació professional", al que afegeix "Sempre he actuat de manera professional i apropiada, i aquesta és la primera vegada en la meva vida que em posa en qüestió ". De tal manera que la teutona mostra sense embuts el seu descontentament davant la situació a la qual li volen enfrontar.
I és que com si d'una pel · lícula de James Bond es tractés sembla que tot aquest enrenou ha fet perillar la carrera de la princesa. "La confiança i la reputació és molt important en el tipus de treball que jo faig. Triga a construir, però es perd molt ràpidament. Sóc a la lliga dels grans, i això és molt dur. Sóc dona, ia sobre rossa, el cosa complica les coses encara més ". Al més pur estil noia bond Zu Sayn-Wittgenstein es defensa de les acusacions abocades sobre ella i assegura que "Aquest treball que he fet pel Govern espanyol, quan se m'ha demanat, ha estat sempre delicat, confidencial. Són assumptes classificats, situacions puntuals que jo he ajudat a solucionar pel bé del país ".
La princesa alemanya Corinna zu Sayn-Wittgenstein, una noble la principal activitat és escórrer en els ambients econòmics i de poder és, segons els comentaris no publicats, la responsable de l'organització de les caceres reals, que han acabat en accident després de la caiguda que ha patit el Rei Joan Carles a Botswana. Pel que sembla, Corinna zu Sayn-Wittgenstein, esmentada per la periodista Pilar Eyre en el seu polèmic llibre La solitud de la reina, és una atractiva dona amb gran influència del Cap de l'Estat. L'absència fins al dilluns de Sofia, que es troba a Grècia celebrant la Pasqua ortodoxa, i que no ha volat a Madrid per estar aquest cap de setmana al costat del seu marit, posa de maifiesto la situació familiar i matrimonial en què es troba La Zarzuela.
Corinna zu Sayn-Wittgenstein-Corinna Larsen de soltera-, de 46 anys, dues vegades divorciada i mare de dos fills, va adquirir el títol de princesa després del seu matrimoni el 2000 amb el príncep Casimir zu Sayn-Wittgenstein Berleburg, del qual es va separar en 2005. Bolcada en els seus negocis, impulsora de campanyes solidàries, amb una intensa vida social i molt aficionada a la vela i la caça-dues passions que comparteix amb el rei Joan Carles-, la princesa Corinna, que passa llargues temporades a Espanya, ha estat vinculada sentimentalment amb el Rei de forma reiterada en els últims anys.
Als rumors que el Rei té més que una relació d'amistat amb Corinna zu Sayn-Wittgenstein, s'uneix un altre que van més enllà, com que estaria vivint prop del mateix palau de La Zarzuela, o que ja l'hauria presentat als seus fills .A Corinna zu Sayn-Wittgensteinle fascinen les caceres i és reesponsable dels seus salidfas a Àfrica, encarregant-se dels detalls. La relació podria tenir l'origen en 2006. Llavors El Mundo va publicar una informació sobre un viatge al Parc Nacional de Timanfaya i Platja Blanca. Segons sembla, poc abans Corinna va organitzar una festa al sud d'Alemanya amb motiu de la visita del Rei.
NEGOCIS D'CorinnaLa princesa Corinna zu Sayn-Wittgenstein negociar almenys en una ocasió en nom de Joan Carles davant el príncep saudíAlwaleed bin Talal Alsaud, que posseeix una de les majors fortunes del seu país i ocupa el lloc 29 en la llista Forbes dels personatges més rics del món.El multimilionari és nebot del rei d'Aràbia Saudita, Abdul · là bin Abdelaziz, i coneix des de fa més d'un lustre al monarca espanyol. Diumenge passat, precisament, Joan Carles li va enviar una carta de felicitació després l'arxiu a l'Audiència de Palma d'una denúncia per violació presentada contra ell a Eivissa per una jove model en l'estiu de 2008.
El príncep Alwaleed bin Talal, president de Kingdom Holding Company, un gegantí conglomerat empresarial amb inversions en bancs, hotels, companyies informàtiques i mitjans de comunicació, va rebre el 2007 la princesa Corinna zu Sayn-Wittgenstein al seu quarter general de Riad, la capital d'Aràbia Saudita, en qualitat de "representant de Sa Majestat el Rei Joan Carles d'Espanya".
Un portaveu oficial de la Zarzuela va assenyalar, però, que la Casa del Rei "no té constància que Corinna zu Sayn-Wittgenstein hagi representat a Sa Majestat en cap ocasió". El mateix portaveu va afegir que el cap de l'Estat "només el representen els alts càrrecs autoritzats de l'Administració espanyola".NOTA: A la imatge, d'esquerra a dreta, el jovero britànic Patrick Mavros, el rei Joan Carles i Alexander Mavros, fill del joier.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS