dijous, 7 de febrer del 2013

Preu màxim per al menú de Moncloa: 6,60 euros. El Govern ha pressupostat 1.688.924,15 euros per aquest servei.




El BOE recull avui l'anunci de licitació del servei de menjador i cafeteries del Palau de la Moncloa. En total, el Govern planeja gastar un màxim de 1.688.924,15 euros en aquest contracte. L'empresa que resulti adjudicatària serà l'encarregada de gestionar els menjadors autoservei i cafeteries dels diferents edificis del complex durant quatre anys (de juny de 2013 a maig de 2017).
La licitació està composta per dues parts: el servei de restauració en si mateix i la "atenció i neteja" de les cafeteries, cuines i office dels edificis. La primera pota del contracte s'estima que l'empresa adjudicatària s'embutxacarà uns 360.000 euros anuals amb el cobrament dels productes als usuaris del servei. És a dir, aquesta part no surt dels pressupostos. La segona part del contracte és la que fa més atractiva la licitació i la que compensa la signatura per poder ajustar els preus de venda al públic: més d'un milió i mig d'euros que, aquesta vegada sí, surten directament dels pressupostos generals l'Estat.
Els usuaris del servei són els treballadors de qualsevol rang adscrits a Presidència del Govern i el Ministeri de Presidència, els seus acompanyants i visitants i el personal d'empreses que estiguin realitzant serveis a la Moncloa. Per a tots ells, el Govern estableix un preu màxim per menú diari de 6,60 euros, una quantitat que les empreses que es postulin hauran rebaixar per poder obtenir una millor puntuació en l'adjudicació. Haurà de comptar amb primer, segon, beguda, pa i sis opcions de postres, el mateix preu i les mateixes característiques que l'obligatori menú de règim que també s'ha d'oferir. El menú reduït costarà, com a màxim, 4,10 i 5,60 euros, segons el tipus. Molt diferents són els menús de protocol, que aniran dels 24 als 36 euros com a preu màxim.
Els esmorzars de cafè i torrada, pasta o xurros (5 unitats) no podran superar 1,60 i, si li afegim un suc de taronja, 2,50 euros. Entre aquests límits que marca el Govern a les empreses en els plecs tècnics també trobem que el cafè (amb llet o només) no podrà costar més d'un euro, la canya, 1,05 i la ampolleta de vi de 16 cl (que haurà ser Rioja, Penedès o Valdepeñas), 1,25 euros. L'entrepà de calamars tindrà un cost límit de dos euros i el de truita de patates, 1,45. A més, s'establiran uns vals per als treballadors que inclouran descomptes d'almenys, el 10 i 20% del preu.
Una curiositat: a La Moncloa està prohibit el consum de begudes alcohòliques, excepte vi i cervesa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS