dijous, 7 de febrer del 2013

Per viure millor i poder sortir de la crisi Catalunya necessita urgentment la independència . La proclamació d’independència és la via legal que ens marca l’ONU per assolir l’Estat propi .






Per viure millor i poder sortir de la crisi Catalunya necessita urgentment la independència
1) Cada any Espanya pren als catalans 22.000 milions d’euros en impostos que van a Espanya i no tornen a Catalunya. Això significa un espoli fiscal de 3.000 euros per persona i any (12.000 euros per cada família de quatre persones). Amb la independència recuperarem aquest espoli fiscal i el podrem invertir a Catalunya per viure millor i poder sortir de la crisi.
2) Més sanitat, educació i ajudes a la dependència: amb la independència podrem incrementar un 70% el pressupost de la Generalitat i invertir més en educació, sanitat i ajudes a la dependència.
3) Increment de la pensió per a la gent gran: amb Estat propi podrem incrementar cada pensió en 2.500 euros més l’any. Destinarem 6.400 milions d’euros (dels 22.000 milions que cada any ens pren Espanya) a incrementar un 15% les pensions de vídues i jubilats.
4) Beques-salari per a la gent jove: amb la independència podrem crear un sistema de beques-salari perquè els joves puguin excel·lir i concentrar-se en els estudis i tinguin totes les oportunitats per progressar.
5) Per generar llocs de treball i assegurar el futur de les empreses: només amb Estat propi podrem disposar d’infraestructures de primer nivell, acabar amb els peatges, fer que els nostres ports siguin la porta d’Àsia a Europa, i gaudir d’aeroports i trens que connectin Catalunya amb el món. Amb la fi de l’espoli fiscal els treballadors gaudiran de millors salaris, les empreses pagaran menys impostos i obtindran més ajuts per a la innovació i la recerca.
6) Recuperarem la dignitat i podrem potenciar els nostres valors: només si som lliures podrem recuperar la nostra dignitat. No haurem de suportar per més temps el menyspreu i els insults d’Espanya i podrem potenciar els nostres valors propis: el treball, l’esforç, l’estalvi, la iniciativa, l’esperit emprenedor, la innovació.
7) Construirem una democràcia de qualitat: el nou Estat català podrà construir-se sobre una base democràtica de qualitat, sense les cotilles i les rèmores del franquisme que encara perduren en la democràcia de baixa qualitat espanyola. Podrem organitzar referèndums vinculants, podrem elegir els consells comarcals i les vegueries a través del vot directe, aprovarem una llei d’informació i de transparència en les administracions públiques.
8) Podrem protegir el paisatge i el medi ambient: amb la independència podrem decidir quin model energètic volem i potenciar les energies renovables. Alhora podrem protegir el paisatge i el medi ambient de l’especulació, perquè tota la sobirania estarà propera al territori i la ciutadania podrà exercir un major control sobre el paisatge i els recursos naturals.
9) Podrem potenciar l’esport i gaudir de seleccions nacionals: l’Estat català podrà competir a nivell internacional amb seleccions esportives pròpies, el que ens permetrà gaudir i emocionar-nos amb les nostres seleccions. A més, això ens permetrà potenciar l’activitat esportiva i permetre a molts més joves catalans competir a nivell internacional.
Espanya no canviarà, tot es centralitza a Madrid i assumeixen i potencien l’empobriment de la perifèria per aconseguir-ho
10) Espanya ja ha decidit que Madrid sigui la capital i el centre de tot i assumeixen i potencien l’empobriment de la perifèria per aconseguir-ho: El projecte nacional espanyol de fer de Madrid la capital política i econòmica de l’Estat al preu d’empobrir la perifèria està completament consolidat i no té marxa enrere. El procés de centralització del poder polític i econòmic a Madrid continua i continuarà i Espanya treballa a consciència per accelerar-lo: es centralitza tot, empreses i multinacionals, infraestructures, corredors ferroviaris, vols intercontinentals, talent, recerca, entitats financeres... Continuar a Espanya és acceptar que Catalunya serà un país de segona, pobre i des industrialitzat que s’acabarà especialitzant en el turisme, la hostaleria i les segones residències.
La independència és un procés segur: els perills i les incerteses de la independència han desaparegut
11) Espanya no ho pot aturar: avui, en el si de la Unió Europea està prohibit recórrer a l’ús de la força per aturar un procés pacífic. Espanya ja no pot recórrer a l’ús de la força per aturar el procés d’independència del poble català. La Consulta sobre la Independència n’ha estat el millor exemple.
13) No perdrem clients ni mercat perquè el mercat és global: amb la globalització, el mercat espanyol ha perdut importància per a les empreses catalanes i els boicots comercials no es poden portar a la pràctica en un món global on tothom compra en funció de la qualitat/cost. El cas de l’intent de boicot al cava va acabar amb un increment de les exportacions de cava a tot el món. Avui el nostre mercat és el món.
12) Romandrem a la UE: els juristes internacionals de prestigi coincideixen a determinar que Catalunya, Escòcia o Flandes romandran a la Unió Europea quan declarin la independència. Som part de la UE, els catalans tenim drets com a ciutadans de la UE i els ciutadans de la resta de la UE tenen drets garantits a Catalunya. El cas de Flandes ens marca el camí: Brussel·les és la capital de Flandes i de la UE i quan Flandes sigui un Estat independent continuarà formant part, lògicament, de la UE.
L’únic camí possible per avançar és la independència perquè l’autonomisme i el federalisme han fracassat.
13) La dura sentència del TC contra l’Estatut ha comportat que les altres propostes per fer avançar Catalunya que no són la proclamació d’independència (el concert econòmic, l’Estat federal o més autonomisme) estiguin condemnades al més absolut fracàs perquè necessiten la reforma de la Constitució i l’acord del PSOE i el PP. Si PP i PSOE no han permès un Estatut d’autonomia retallat, com promouran una reforma de la Constitució per satisfer els catalans amb més diners i més poder?. Només proclamar la independència està al nostre abast perquè és la única cosa que només depèn de nosaltres.
La proclamació d’independència és la via legal que ens marca l’ONU per assolir l’Estat propi
14) La sentència de la Cort Internacional de Justícia de l’ONU respecte a la proclamació unilateral d’ independència per part de Kosovo, ha dictaminat que la via de la proclamació unilateral per accedir a la condició d’Estat és legítima i s’ajusta perfectament al dret internacional. Quan un Estat com l’espanyol no permet el referèndum o la negociació, la proclamació unilateral d’independència és el camí que la comunitat internacional ens ha marcat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS