dilluns, 11 de febrer del 2013

Per recórrer el camí cap a la Independència hem de saber amb qui podem contar.Famosos catalans en contra de la Independència de la seva nació.



 Leticia SabaterLa que va ser presentadora de programes infantils declarar en una entrevista a El Mundo ser una catalana "de dretes i antiindependentista".
Pau GasolEl jugador de Los Angeles Lakers ha fet aquestes declaracions a la revista Elle el passat gener en un especial sobre la marca Espanya: "El triomf de molts esportistes ha posat a aquest país en el mapa del món. La meva pàtria és Espanya.
Montserrat CaballéLa soprano catalana es pronunciava així: "He presumit sempre de ser espanyola allà per on he anat i he interpretat sarsueles sempre que he pogut. Cantar en castellà quan estic lluny de casa és una cosa que m'omple d'una gran emoció ".
Javier CárdenasEl conductor del programa 'Aixeca't i Cárdenas' d'Europa FM lamentar davant dels micròfons el 8 de novembre que es silenciï a aquells "que volem viure tranquil · lament i volem pertànyer a Catalunya i Espanya". "Per què m'he d'amagar de sentir-me molt català i molt espanyol? .
EstopaEl duo de Cornellà va manifestar a través de les xarxes socials el seu rebuig a l'independentisme d'aquesta manera: "Per deixar-ho clar i dissipar dubtes. El nostre vot en el referèndum seria no a la independència. La democràcia és el nostre dret ", van dir els germans David i José Muñoz. ".
Eduard PunsetL'economista, polític i divulgador científic aprofitar el seu discurs en la recollida de la Creu de Sant Jordi per mostrar la seva disconformitat amb l'independentisme: "Quan un poble amb una identitat molt forta es tanca en si mateix" i es nega a rebre la influència de altres cultures.
Mercedes MiláLa periodista va donar la seva opinió sobre la secessió el mes de setembre al programa Sálvame Deluxe: "No ens han explicat si és el moment, si és legal, constitucional. A mi em sembla frívol. En aquests moments tan difícils, com diria Pujol, no toca ".
Albert BoadellaPer al dramaturg, la secessió "és un suïcidi col · lectiu. I cal deixar-los que es suïcidin, perquè fa anys que diuen que es llançaran del pont. Jo fins i tot els pegaria una empenta".
Berto RomeroJo no sóc independentista, mai ho he estat. Però sóc català a tot el que em dóna el cor ". L'humorista va realitzar aquesta afirmació via Twitter el dia de la celebració de la Diada a Catalunya.
Dani Pedrosa:
"L'orgull espanyol ho vivim amb menys intensitat que en altres països, encara que quan veus vibrar a l'afició és impossible no sentir".
Llista de signants del manifest:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS