diumenge, 24 de febrer del 2013

La corruptela catalana o la del govern de Madrid? . El Govern de Cospedal va contractar els serveis de l'agència de detectius Método 3.




“Empresa especialitzada”
El cas és que l'Executiu de Cospedal no va dubtar un moment a acudir a una “empresa especialitzada”, com així denomina a l'agència de detectius Mètode 3 el portaveu del Govern castellà-manxec, Leandro Esteban, per “intentar recuperar unes dades informàtiques eliminades d'un disc dur ja que no van voler donar explicacions sobre ells els anteriors responsables”, va dir el dissabte Esteban en un acte celebrat en la localitat toledana de *Valmojado.

Treball d'informàtics, no de detectius
Aquesta explicació pelegrina del conseller de María Dolores Cospedal no deixa de sorprendre a propis i estranys ja que per recuperar documents d'un ordinador es contracta a una empresa informàtica, no a una agència d'espionatge que ha mogut els pilars polítics de Catalunya i part d'Espanya. En aquest sentit, la portaveu del PSOE castellà-manxec, Cristina Maestre, declarava a ELPLURAL.COM que “de ser cert, això és molt greu; primer, perquè tindríem a un Govern que es dedica a usar diners públics per demanar els serveis d'una empresa d'aquest tipus, i segon perquè resulta sospitós l'objecte del presumpte contracte, ja que si algú vol analitzar un ordinador, el normal és que recorri a una empresa d'informàtica, no a una agència de detectius”.

“Quins contractes va fer Cospedal amb Mètode 3?”
Maestre reconeixia a aquest mitjà que, de confirmar-se les informacions publicades pel Periòdic de Catalunya, Cospedal ha d'aclarir “què contractes va fer amb aquesta agència, quants diners públics ens van costar als castellà-manxecs i para quin o contra qui es van encarregar”, afegeix, “ si això és així, si això és veritat, Cospedal, que porta quatre anys acusant a tothom sense proves d'espiar-la, seria la Presidenta d'un Govern que usaria diners públics per contractar agències de detectius”.

Barreda, entre els espiats
Però aquesta agència, sempre segons el rotatiu del Grup Zeta, no solament va realitzar “*trabajitos informàtics” per a Cospedal, també va confeccionar al març de 2011 un dossier sobre l'expresident socialista de Castella-la Manxa, José María Barreda. Espionatge encarregat per algú ara com ara desconegut que ha provocat també la indignació entre les files manxegues socialistes. En aquest sentit, Cristina Maestre exigia a la Justícia i al Ministeri de l'Interior “tota la transparència i tota la informació en aquest assumpte, perquè no creiem que sigui ningú de Catalunya qui estigui interessat a investigar a Barreda”, sentència.

Cospedal i els espies
Sigui com sigui, el cas és que no deixa de sorprendre que la secretària general del PP, al costat del seu espòs, l'empresari Ignacio López del Ferro, sempre aparegui en aquests *vodeviles de l'Espanya *cañí. Mentre que ella denunciava públicament que líders del PP eren observats, assenyalant fins i tot a l'agencia Detectius Almirall, el seu marit era espiat per ordre de Marcos de Pedro, conseller delegat de la consultora *Neoris, de la qual López del Ferro és o era conseller a temps parcial. En aquesta ocasió va ser el restaurant madrileny “Tingues amb Tingues” el lloc triat pels detectius privats per gravar les converses de l'empresari sevillà i d'un grup de col·legues.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS