divendres, 15 de febrer del 2013

Contractar amb un mediador d'assegurances: 3 Motius.



A dia d'avui, hi ha molts mètodes per contractar les teves assegurances, per telèfon, Internet, a través del teu banc o bé contractar amb un mediador d'assegurances titulat
Què és un mediador d'assegurances?
Els mediadors d'assegurances són professionals que col · laboren amb les entitats d'assegurances en la distribució dels seus productes entre el públic. El mediador ens informa del producte, ens presenta la pòlissa perquè la signem i gestiona la relació amb la companyia d'assegurances, principalment en cas de sinistre.
Estan regulats per la nova Llei de mediació d'assegurances, aprovada pel ple del Congrés del passat 22 de juny, que incorpora els principis comunitaris de llibertat d'establiment i lliure prestació de serveis, recollits a la Directiva 2002/92/CE. Aquesta tracta de professionalitzar el sector i fer-lo més transparent, reforçant la protecció del asegurado.Con caràcter previ a la subscripció del contracte l'assegurat té dret a rebre informació sobre el mediador i sobre els seus vincles amb les empreses d'assegurances fabricants dels productes.
Doncs bé, un cop aclarit aquest tema vaig a indicar 3 raons de per què contractar amb un mediador és molt millor per al client que fer-ho per qualsevol altra via.

    
Un mediador d'assegurances té els seus ingressos per les comissions que rep de les assegurances que ven, és a dir, ha de tenir cura del client davant la companyia si vol subsistir en el mercat. Pel que un client, per un mediador, és molt més important que el pugui ser per a una companyia d'assegurances o per a un banc.

    
El mediador d'assegurances és un professional del sector assegurador que cconoce les pòlisses que ven, pel que pot lluitar pels interessos del client amb arguments i no només es dedica a col · locar la pòlissa i oblidar-se d'aquest client, com fan altres intermediaris i venedors d'assegurances ocasionals.
En un sinistre, no sempre el que digui un perit o una companyia és el que es fa, la tasca del mediador és lluitar perquè aquest sinistre s'atengui tal com estipula la pòlissa contractada.

    
Un dels majors problemes que hi ha a l'hora d'indemnitzar un client per un sinistre és el que anomenem infraassegurança, és a dir, tenir uns capitals contractats menors al que realment val el bé assegurat. Això suposen molts mals de cap, ja que en aquest cas, la companyia mai va a indemnitzar el 100% del dany causat i en un sinistre important les despeses que pot tenir l'assegurat són molt grans.
Un mediador d'assegurances professional, està pendent de les pòlisses dels seus clients i pot detectar aquests infraassegurances, que es genera per l'encariment de les coses, i refer la pòlissa per adaptar i que tingui els capitals correctes.
Aquestes són les 3 raons, dins de les moltíssimes que hi ha, que he triat per intentar explicar-vos que els mediadors són una figura fonamental en la contractació de les assegurances.
No creieu que val la pena pagar 20 euros més per tenir tots aquests serveis i aquesta seguretat?



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS