diumenge, 10 de febrer del 2013

Contra qui es querellarà el PP pel cas Bárcenas?. Solució per apaivagar els ànims, de corrupció, de sobres, de creixent atur etc. He aquí la resposta.El Estat aposta per recórrer la declaració secessionista aprovada el passat 23 de gener al Parlament autonòmic de Catalunya.




Després de la contundent roda de premsa de Rajoy per negar "gairebé" totes les acusacions d'irregularitats comptables, quedava en l'aire una de les exigències de tots els mitjans i una de les claus de la trama. ¿Prendrà el PP accions judicials i es querellarà contra els que estan difonent el que el PP nega de cap a cap.

Un informe de l'Advocacia de l'Estat insta el Govern a recórrer la declaració secessionista aprovada el passat 23 de gener al Parlament autonòmic de Catalunya. Així ho ha revelat aquest divendres la vicepresidenta de l'executiu, Soraya Sáenz de Santamaría (PP), que també ha anunciat la sol · licitud al Consell d'Estat d'un nou informe previ a la interposició d'un recurs davant del Tribunal Constitucional.

Sáenz de Santamaría ha explicat que el Govern no tenia cap dubte sobre la inconstitucionalitat de la declaració secessionista, però tenia dubtes sobre els seus efectes jurídics, cosa que ara ha aclarit l'Advocacia de l'Estat. Segons l'informe, el text és "recórrer" perquè "produeix efectes jurídics ad extra, per tal com la recerca dirigir l'actuació dels poders de Catalunya cap a un cap de naturalesa clarament inconstitucional".

Quan Kosovo va declarar la seva independència de Sèrbia, els següents països van donar suport amb arguments que serien perfectament vàlids per al cas de Catalunya: Gran Bretanya, Estats Units, Països Baixos, Noruega, Croàcia, Àustria, Alemanya, Finlàndia. Països que van rebutjar la declaració d'independència van ser: Emirats Àrabs, Bielorússia, Bolívia, Rússia, Vietnam i, per descomptat, Espanya ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS