dimecres, 16 de gener del 2013

Mas rebutja la imatge d'una Catalunya ofegada per la corrupció i critica que "van a sac" contra ell.




El president de la Generalitat, Artur Mas, ha lamentat aquest dimecres l'actitud dels que "van a sac" tractant de presentar una Catalunya ofegada per la corrupció, i ha lamentat que es considerin com a fets provats algunes informacions. En una entrevista de Catalunya Ràdio recollida per Europa Press, Mas ha diagnosticat que hi ha gent amb "ment malalta" que està calumniant per tal de sembrar dures en la societat catalana davant el procés cap a una consulta d'autodeterminació.
"No podem eradicar la difamació", ha assenyalat Mas, que s'ha compromès a no ser tolerant amb els condemnats per corrupció, però que cal distingir entre els delictes que prova la justícia i el que ell ha titllat com mentides i calúmnies. Els catalans estarien "perduts" si qualsevol difamació passa a ser considerada com un delicte provat sense haver cap judici, i ha afegit que hi ha informacions que únicament tenen com a objectiu sembrar dubtes entre la societat catalana.
"Hauran trobat la manera d'enfonsar-nos com a país" si això passa, ha assenyalat Mas, recalcant que no només a Catalunya hi ha casos sobre presumpta corrupció, sinó que hi ha un bon nombre d'episodis a la resta d'Espanya. Sobre el cas Pallerols de presumpte finançament irregular d'UDC, Mas ha defensat la reacció que ha tingut el partit democristià després de l'acord judicial que va tenir lloc la setmana passada.
Ha apreciat que hi va haver dirigents d'UDC relacionats amb el cas que van deixar les seves responsabilitats anys enrere: "Ningú es recorda del que va fer Unió llavors", ha indicat Mas. Després de recordar que els democristians ja van assumir responsabilitats polítiques, també ha reptat importància a les declaracions que va fer el 2000 el líder d'UDC, Josep Antoni Duran, qui ha indicat que dimitiria si es demostraven els fets.
Cas Millet
En preguntar sobre el cas Millet i el presumpte finançament il · legal de CDC a través del Palau de la Música, Mas ha assegurat que ell no té "cap indici en absolut" que apunti que el seu partit ha comès irregularitats.
Ha indicat que ell no vol que hi hagi dubtes sobre el seu partit pel que ha reiterat que "es tornarà fins a l'últim cèntim" dels diners que va rebre la fundació vinculada a CDC, la Trias Fargas, a través de convenis que va signar amb el Palau i que, segons ha recordat, eren públics i es va informar d'aquests a l'Agència Tributària.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS