dilluns, 28 de gener del 2013

L'expresident de Madrid vol enviar la Guàrdia Civil a Catalunya. "La República va haver d'enviar al general Batet a posar les peres al quart al Companys aquest. Aquí jo crec que amb una parella de la Guàrdia Civil va ser suficient", per frenar el Govern.




Leguina creu que l'Estatut augmentarà la "persecucions dels castellanoparlants".
El nacionalisme espanyol de Joaquín Leguina és cada cop Menys dissimulat. L'expresident de la Comunitat de Madrid, que, sobretot des que va deixar de ser diputat al Congrés paper PSOE a les Darreres eleccions, no amaga en absolut els Seves discrepàncies Amb la línia oficial del partit, considera que el nou Estatut incrementarà la " discriminació contra Els castellanoparlants "a Catalunya i, a més, tem que el Tribunal Constitucional (TC), que encara S'ha de pronunciar sobre l'Estatut, emeti una" sentència que beneeixi la persecucions ".

 
Joaquín Leguina, va assegurar que cal enviar la Guàrdia Civil a Catalunya per tal d'aturar els Intencions Sobiranistes del Govern, i va apuntar que "amb una sola parella seriosa suficient". Les declaracions de Leguina van ser originades Durant la Seva participació en una tertúlia del canal 13tv, paraules que van serrecollides Posteriorment paper portal e-notícies.SEGONS el socialista, "ni Espanya us roba-Fent referència a Catalunya-ni tinença la culpa de res. Ni Espanya ni el Govern que està a la capital d'Espanya".
Referències a un "western"Respecte a Catalunya, Leguina va dir que "cal fertilitzants com en aquella pel · lícula que és deia Arrels Profundes, no?, On Alan Ladd li DIU al dolent:" No segueixi Vostè per aquest camí. Despres l'ha de matar, però almenys l'avisa que no segueixi per aquells i aquelles camí ".
 
Més Endavant, l'expresident de la Comunitat de Madrid va reprendre el SEU categòric discurs Tot dient que "la República va haver d'enviar el general Batet a" posar les peres al quart "al Companys aquest, no? Jo crec que AMB 1 parella d'agents de la Guàrdia Civil seriosa suficient ".
Sobre Artur Mas, Leguina va considerar que "no és Pot mofar dels símbols de l'Estat. No pots esborrar el Rei, no pots treure la bandera, no pots fertilit-ho perque la Llei t'ho impedeix i la Llei hi és perque l'Hem de complir ".
L'expresident de la Comunitat de Madrid DIU que votaria Ciutadans "tranquil · Lament" si visqués a Catalunya. Joaquin Leguina qui va ser president de la comunitat de Madrid entre Els anys 1983 i 1995 protagonista d'1 llarga entrevista publicada al Magazine dominical del diari El Mundo, una conversa sense pèls a la llengua a la qual Deixa d'Allò més malparats a diversos Companys de partit. Un dels qui rep AMB més contundència, és el Fins fa Poc Portaveu Parlamentari del PSC, a qui Leguina dalt a Titllar de "fill de puta".
L'expresident de la Comunitat Autònoma de Madrid, Joaquín Leguina, va sofrir 01:00 infart de miocardi agut del qual es va recuperar satisfactòriament.Cal tenir molta cura amb la salut i els disgustos, perquè amb aquesta mala sang el proper avís que li doni el cor serà l'últim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS