dijous, 17 de gener del 2013

"La nova llei de l'avortament salvarà 3.590 vides" (sic). Així es manipulen titulars per jutificar al partit avortista de dretes.




La Razón, el diari dirigit per el que va ser responsable dels gabinets de Rajoy, Francisco Maruhenda, titula a doble pàgina "La nova llei de l'avortament salvarà 3.590 vides", referint-se a la modificació de la llei que ha promès fer el PP per a la primavera vinent i en què s'eliminarà, se suposa, l'avortament eugenèsic (Són els 3590 nens assassinats el 2011 justificant-ho en una raó eugenèsica) Si fos un diari decent el titular seria "la nova llei de l'avortament del PP serà responsable de l'assassinat de 114.769 nens ", que són els 118.359 nens assassinats el 2011 menys els 3.590. A més ni tan sols és cert, ja que en aquests casos la mare pot recórrer al trastorn psíquic per avortar. Per què es manipula?

I això és molt "crèduls", ja que una llei que només necessita la voluntat política en el millor dels casos portaria un retard d'any i mig, temps que ha costat la vida a més de 180.000 nens. I molts ens temem que és una altra nova excusa per anar obviant la derogació de l'avortament

I ja el súmmum del partidisme, que és gairebé ofensiu per a la intel · ligència dels lectors de La Razón, és el que destaquen que amb Zapatero augment l'avortament en un 39%

I es "s'oblidin" recordar com va augmentar amb els governs d'Aznar

L'últim any de Felipe González va haver 49.367 assassinats legals per avortament. L'últim any d'Aznar va haver 84.985 assassinats legals per avortament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS