dilluns, 7 de gener del 2013

El ministre de defensa adverteix que l’exèrcit complirà el seu deure constitucional .L'actual ministre de Defensa va ser fins fa un mes representant de Instalaza SA, les bombes de dispersió van ser usades per Gaddafi .




 El ministre de Defensa espanyol, Pedro Morenés, ha recalcat avui, durant la celebració de la Pasqua Militar Davant del Rei al Palau Reial, que els hi Membres de les Forces Armades compleixen "calladament" el seu deure "sense ATENDRE a absurdes provocacions", en Una referència implícita al Procés sobiranista català.

En presència del president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, i de la cúpula militar, Morenés ha destacat que els hi militars "Volen ser Exemple d'Unitat, honestedat, generositat i valentia per a la Societat a la qual serveixen". I anteposen el compliment del SEU deure constitucional en defensa de la pàtria a Qualsevol anhel o interès particular dels Seus Membres ", ha insistit.

El ministre ha reconegut la difícil situació econòmica del país, per la "profunda crisi", però ha recalcat que els Forces Armades i la Guàrdia Civil "compleixen la Seva comesa" Malgrat AQUESTA conjuntura i treballen "per treure el màxim partit d'Allò que , AMB Tant Esforç, Els Espanyols posin a les Seves mans "per a la Seva" defensa i Seguretat ".

Morenés ha pres paraula Abans que ho fes el Rei, qui ha FET entrada al Saló AMB Dues crosses. La Seva recuperació de l'Operació de maluc a la qual és va sotmetre a Finals de novembre ha provocat Canvis en el protocol, reduint-se la durada de la celebració de la Pasqua Militar.


 Núria de Gispert.
"Tot això dels militars no ens ha de preocupar", ha afegit De Gispert, per qui l'exèrcit s'ha de mantenir "totalment" al marge del procés sobiranista. "Des de Catalunya hi ha poques provocacions o gairebé cap. El que intentem és no sentir-les o fer veure que no les sentim", ha dit, també, Núria de Gispert, que insisteix a treballar i parlar per aturar les declaracions i contradeclaracions que "fa mesos que duren". 

La presidenta del Parlament, que considera lògic que la cambra catalana reculli les inquietuds del poble que representa, s'ha mostrat partidària de "fer els tràmits perquè es pugui fer la consultar" si el poble de Catalunya "vol decidir el seu futur". 

De Gispert també ha lligat la qüestió nacional amb la social. Ha recordat que aquesta crisi és la pitjor dels últims 50 anys i ha qualificat d'angoixant la situació econòmica actual, que comportarà "més sacrificis" en forma d'impostos.


Durant la Seva intervenció, el ministre ha dit que els forces Armades i la Guàrdia Civil garanteixen la Seguretat del país, el fonament sobre el qual s'assenta el progrés estable i el Desenvolupament dels Principis que regeixen la Societat: la llibertat, la justícia i la solidaritat. "I anteposen el compliment del SEU deure constitucional en defensa de la pàtria a Qualsevol anhel o interès particular dels Seus Membres", ha subratllat.











 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS