divendres, 18 de gener del 2013

Concentracions espontànies costat de les seus del Partit Popular Denunciaran aquest divendres la corrupció en el partit. ► Cospedal: "No em consta que dirigents del PP hagin rebut sobresous en negre"




Alguns usuaris han utilitzat xarxes socials com Twitter o Facebook per convocar una concentració aquest divendres a la seu del PP a Madrid, al carrer Gènova, a les 19.00 hores per rebutjar la corrupció i exigir la dimissió d'alguns càrrecs del partit els noms s'han en els últims dies en notícies relacionades amb diferents casos de corrupció.
Sota l'etiqueta # CorruPPlandia, que ja s'ha convertit en un dels temes més comentats del moment a Twitter, desenes de ciutadans han mostrat la seva "indignació", per exemple, davant les últimes revelacions del 'cas Gürtel', que apunten que l'extresorer del PP Luis Bárcenas va ocultar 22 milions en Suïssa quan ocupava el càrrec. També es refereixen a la compra d'un àtic a Marbella per part del president de la Comunitat de Madrid, Ignacio González.
"Perquè volem fora del Govern als que ens roben impunement. Per la dimissió d'Ignacio González, Lasquetty i altres mena. Passa!" és el missatge que es pot llegir en un dels cartells que han circulat per les xarxes socials i que també esmenta el conseller de Sanitat de la Comunitat de Madrid, Javier Fernández-Lasquetty. "Fartes de la corrupció política? Doncs desahógate demà a les 19h a la seu del PP", assegura un dels usuaris.
Encara ningú ha convocat oficialment la protesta, s'han sumat a la convocatòria algunes organitzacions com la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH), que en un altre missatge difós en el seu compte de Twitter afirma que "és hora de sortir # ALaCalle", contra "la # CorruPPlandia". "Que demà hi ha festa a Gènova a les 19.00 hores. ¿Caldrà anar amb les nostres millors gales, no?", Afegeixen.
El vessant madrilenya del moviment 15M també ha utilitzat el seu compte 'Acampada Sol' a Facebook per fer-se ressò de la convocatòria. "Per les xarxes es comença a moure això. Com ho veieu? Demà divendres, a les 19h a les seus del PP", assenyalen.
"En # CorruPPlandia està de moda privatitzar serveis públics per després fer negoci. Amb professors inestimables com Güemes o Rato" (per Juan José Güemes, exconseller de Sanitat de la Comunitat de Madrid, i Rodrigo Rato, expresident de Bankia), assegura Joventut sense futur, una altra de les vessants del 15M, en el seu compte de Twitter, en què també expliquen que "# CorruPPlandia" és "el lloc on es amnistia a estafadors i se li diu al 99 per cent que han viscut per sobre de seves possibilitats ".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS