divendres, 18 de gener del 2013

Felipe González i Alfonso Guerra han enviat un contundent missatge a Rubalcaba: Has de ser més dur davant les vel · leïtats independentistes del PSC.




Alfredo Pérez Rubalcaba ha rebut un toc d'atenció de la 'vella guàrdia' del PSOE per la seva falta de fermesa davant els 'coquetejos' del PSC amb l'independentisme català. Felipe González i Alfonso Guerra li han exigit una major contundència davant Pere Navarro.
Segons la postura passiva que ha adoptat Rubalcaba malgrat les negociacions del PSC amb CiU i ERC per donar suport a la declaració de sobirania a Catalunya ha enfurismat tant l'expresident com l'ex vicepresident del Govern, que han traslladat al secretari general del PSOE el seu malestar per aquesta actitud.
Felipe González i Alfonso Guerra consideren que conceptes com "sobirania compartida" o "dret a decidir" no són genuïns del PSOE, i des de la direcció nacional del partit, i també des de la regional a Catalunya, s'està cometent l'error d'entrar al joc dels independentistes.
Demanen un canvi d'estratègia a Catalunya
Per aquest motiu, els dirigents històrics del PSOE han demanat al secretari general que canviï l'estratègia que està mantenint actualment a Catalunya, ja que el discurs actual que manté allà el partit, "ens deixa en una zona de ningú que ens està perjudicant".
En concret, González i Guerra exigeixen a Rubalcaba una major fermesa i contundència contra les vel · leïtats independentistes del PSC de Pere Navarro, que ha decidit actuar pel seu compte tot i la postura de Ferraz contrària al procés sobiranista a Catalunya.
Rubalcaba "segueix el joc" a Navarro
Fonts de l'actual executiva nacional del PSOE expliquen a aquest diari que Alfredo Pérez Rubalcaba "segueix el joc a Pere Navarro", encara que no està en absolut d'acord amb que el PSC doni suport a la declaració sobiranista al Parlament per incloure el "dret a decidir dels catalans ".
No obstant, el secretari general del PSOE "està intentant gestionar les seves diferències amb Navarro", per evitar "una altra guerra interna dins del partit".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS