diumenge, 30 de desembre del 2012

Què és un Españotalibán?.





Segons la Necional Geographic, un Españotalibán és un homínid bípede, originari de Madrid o acomplexat per no haver-hi nascut, amb escassa massa neuronal i aspecte no gaire agraciat-a jutjar pel dels seus caps de ramat-. Camina habitualment dret (és erectus), excepte quan s'ajup a agafar una subvenció. Agrada d'incórrer en la repetició compulsiva de consignes absurdes i delirants falsedats, inculcades pels mateixos líders als que va alçar fins l'opulència. Cada espècimen segueix sempre el mateix patró d'actuació social:

    1 º Recita una lletania de mentides i bajanades.

    2 º Quan algú amb una mínima intel · ligència i escolarització elemental es les rebat, el Españolibán es queda sense arguments i contraataca cridant: «Nacionalista» ('¡Independentista!').

    3 º Si el seu injuriat interlocutor respon amb un altre insult, el Españotalibán recorre al victimisme cínic i li deixa anar amb dolgut ganyota: «mal educat».

El Españotalibán, en època d'aparellament i fora d'ella, pateix de comportaments contradictoris:

    - Es queixa d'un presumpte imperialisme d'Europa, però ha confeccionat un collage amb mapes d'altres països a què pomposament denomina «Països de parla hispana».

    - Tot i incloure als Catalans en el seu fantasmagòric mini imperi, els nega la Independència i prefereix tirar-la al mar abans morts que trencats per pal · liar la seva set.

    - Denúncia incansablement l'existència d'un suposat i intolerable "nacionalisme Català". En canvi, considera que el nacionalisme espanyol, el seu, aquest sí que és bo i legítim.

    - Menysprea als habitants de la resta d'Espanya, però no li fa fàstics als seus diners.

    - Boicoteja productes  etiquetats en Català, però s'indigna i ploriqueja pel boicot dels catalans a la llei wert.

    - Detesta Catalunya. Però ni se li ocorre proposar que el Barça abandoni la Lliga i competeixi només contra el Mollerussa, el Gramenet, el Gavà o l'Atlètic Roda de Barà; contra equips netament catalans.

El Españotalibán presumeix de demòcrata i pacífic, ia qui no ho cregui, ho mol a pals o amenaça de mort. Fins i tot trobant-se en el seu hàbitat, viu en permanent tensió per il · lusòries conspiracions malèfiques que creu hi ha sobre ell i tem encaminades a l'eliminació de la seva espècie. Posseeix una naturalesa cobardona i poc  gallarda, que el porta en els seus rituals a tapar-se el rostre amb caretes i mocadors per evitar ser identificat.

Ocasionalment, pot establir corrents migratoris cap al sud per pactar amb PSOE, o amagar quan la situació se li posa políticament lletja en el seu medi ambient.

Nombrosos vestigis indiquen que ha evolucionat cap a costums funeraris curioses, com la d'homenatjar anualment amb honors d'heroi un avantpassat (Francisco Franco) que es va fer amb el poder en una guerra i, després d'haver incendiat els arxius que ho involucraven i falsificar les actes de defunció dels cadàvers.

El mascle dominant sembla presentar cert grau de deficiències anatòmiques estructurals, ja s'auxilia de costosíssims reposacavezas quan es desplaça en cotxe oficial.

Des que els seus ancestres cavernaris el descobrissin fa 790.000 anys, els Españotalibanes mostren una atàvica fascinació pel foc, que utilitzen profusament per:

    - Cremar fotos de Fransesc Macià, Companys.

    - Cremar banderes Independentistes.

    - Cremar banderes de Catalunia.

    - Incendiar contenidors d'escombraries.

    - Cremar exemplars del Pacte Fiscal (es desconeix si dansen al voltant).

    - Socarrar amb gasolina als seguidors de la selecció Catalana de futbol en terres terrassencs.

    - Acudir anualment amb torxes en processó nocturna a homenatjar Valle de los Caidos.

Tot posseint un indubtable interès zoològic, no constitueixen actualment els Españotalibanes una espècie protegida, ja que abunden en platós de teleporqueria i es multipliquen fora d'ells amb extraordinària rapidesa en proporció inversa a la qualitat de l'ensenyament impartit per la Generalitat. Són molt territorials, és a dir, desenvolupen hostilitat cap a altres éssers, llevat que aquests es mimetitzen i emeten els seus mateixos sons guturals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS