dijous, 13 de desembre del 2012

La marea verda banya Madrid i Barcelona: defensors de l'escola pública marxen contra la reforma de Wert.



La manifestació contra l'avantprojecte de Llei de Millora de la Qualitat Educativa, convocada a Madrid per la Plataforma en Defensa de l'Escola Pública, es desenvolupa des de les 18.30 hores de la plaça de Neptú recorrent el centre de la capital fins a la Porta del Sol, després d'una pancarta en la qual es pot llegir 'L'educació no és despesa, és inversió. No a les retallades!'.
Milers de persones de la comunitat educativa marxen des de les 18.15 hores pel centre de Barcelona en contra de l'avantprojecte de la Llei Orgànica per a la millora de la qualitat Educativa ( Lomce) i contra les retallades en educació tant estatals com de la Generalitat catalana.

Amb una pancarta sota el lema 'Per a la cohesió social. Ni  Lomce ni retallades', la comunitat educativa, convocada pel Marc Unitari de la Comunitat Educativa ( Muce) -que formen associacions de pares, alumnes i sindicats- es manifesta des de passades les 18 hores des de plaça Universitat amb crits en contra de la "privatització" de l'ensenyament.

A Madrid, abans d'iniciar la marxa, la secretària general de la Federació d'Ensenyament de CC.OO. de Madrid, Isabel  Galvín, ha qualificat la reforma educativa de "ideològica i  segregadora" i ha criticat que el Ministeri d'Educació hagi realitzat un esborrany "sense consens" i "havent-se reunit solament amb els bisbes". A més, ha assenyalat que "no va a resoldre els problemes de l'educació, perquè no està a l'altura de les necessitats educatives i laborables".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS