divendres, 14 de desembre del 2012

Cospedal es creu, que estudiar una carrera i treballar per la vida de les persones , és igual que fer de *FACHENDA en un partit polític. Cospedal critica que 900 cirurgians cobrin cent mil euros, però la seva mà dreta ingressa 116.000



El president del PP de la Diputació de Toledo, Arturo García- Tizón, declara retribucions públiques que superen en 33.000 euros la nòmina del president del Govern, Mariano Rajoy (72.600 euros anuals) .

Això sí, el Govern de María Dolores Cospedal, amb la seva polèmic conseller de Sanitat al capdavant, José Ignacio Tirániz, denúncia públicament que 900 cirurgians del sistema de salut de Castella-la Manxa han cobrat l'any passat fins a 100.000 euros, 16.000 menys que el president de la Diputació de Toledo, el “popular” Arturo García- Tizón.


I és que el PP que dirigeix María Dolores Cospedal sap “col·locar” als seus grans alcaldes perquè quan arribin les retallades de Rajoy no els afecti a les seves butxaques. En aquesta privilegiada situació es troben els regidors de Guadalajara i Ciudad Real, Antonio Román i Rosa Romero, respectivament, que compatibilitzen els seus treballs municipals amb un escó en la Carrera de Sant Jerónimo, mentre que el regidor de Tomello, Carlos Tafaners, ho fa en el Senat. En cobrar per ambdues cambres no vorán reduït els seus sous, podent rebre, a més a més, dietes per assistència a plens i comissions.


Per si no fos poc, aquests privilegiats gaudeixen sense control algun de cotxes oficials dels seus respectius municipis, sense saber molt bé quan exerceixen d'alcaldes o presidents de diputació, o quan de diputats o senadors. A tot això, cal afegir el movil gratis total, així com una tablet  amb tarifa plana que els permet navegar per internet, a més a més de dietes per a taxis, viatges sense càrrec en transport públic i altres prebendes que com són retribucions en espècies no tributen en el pagament de l'IRPF.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS