diumenge, 9 de desembre del 2012

La gran família del PP: els que sempre troben treball Un llistat de dirigents del PP i els seus familiars la destinació laboral dels quals ha trobat acomodament i nòmina en les diferents administracions .



Tenir al dia el degoteig de familiars, amics, coneguts, veïns que amb els seus cognoms com a bandera, formen part de l'entramat polític-administratiu-institucional i de partit que han anat teixint els *genoveses originals i genuïns no és missió senzilla.

Però no hi ha gens impossible i com en aquests negociats, el que la segueix l'aconsegueix, després de diversos dies bussejant en el fons de l'armari oficial aquí us va un llistat no tancat de la rica i variada família *genovesa la destinació laboral de la qual ha trobat acomodament i nòmina en les diferents administracions que creuen el nostre país de nord a sud i d'est a oest. Com a tantes vegades diem no estan tots els que haurien d'estar però com a botó de mostra serveixen.

Els hi ha de tot tipus i condició. Des dels quals provenen de les famílies amb estirp, passant per oportunistes amb desimboltura fins als quals encara no aconsegueixen explicar-se ni explicar-ho com han aconseguit acabar on han acabat. Els hi ha igualment, com és el cas del President de la Comunitat de Madrid que ha aconseguit batre tots els rècords imaginables en terme absoluts sobre nombre de familiars col·locats. També és possible trobar funcionaris del públic que ni en els seus millors somnis podien pensar que anaven acabar a New York passejant per la 5ª Avinguda guanyant 15 dòlars mensuals o assessorant sobre els Ports espanyols sense saber ni tan sols al fet que es dediquen els *estibadores.

Com és natural hem deixat fora per a una segona onada, molts altres casos *variopintos que no per dispersos deixen de tenir el seu encant: Conductors amics, *tertulianos, amics del col·legi, del golf o de missa que a la callada s'han fet un buit en la seva llibreta d'estalvi. Mentrestant, aquí us va la primera onada de 100 *genoveses originals i genuïns units per llaços de sang i dormitori:

Alfonso Nasarre *Goicoechea. Director de Comunicació i Relacions Institucionals de RTVE. Eugenio Nasarre *Goicoechea, Diputat per Granada.

Gabriel Elorriaga *Pisarik, diputat. Beatriz María Elorriaga *Pisarik, senadora

Ignacio González González. President de la Comunitat de Madrid. Diputat regional i Secretari General del PP en la Comunitat de Madrid. Pablo González Liberal. Pare del susdit. 86 anys. Treballa en el Grup Parlamentari Popular en el Senat. Isabel Gema González González. Germana d'Ignacio. Diputada de l'Assemblea de Madrid des de la VI Legislatura. Quart Tinent d'Alcalde de l'Ajuntament de Pozuelo. Pablo González González. Germà d'Ignacio. Des d'Abril del 2012 ha estat nomenat Director d'Estructures Comercials de *Mercasa, que depèn de la SEPI. Amb anterioritat va treballar en *Bankia fins a sortida de Rodrigo Estona i de la nacionalització de l'entitat financera. Lourdes Cavero Mestre. Esposa d'Ignacio, adjunta a la presidència de la patronal madrilenya CEIM que presideix Arturo Fernández pel qual rep 78 mil euros anuals. Consellera a proposta de la CEOE en el Consell Econòmic i social europeu (CESSAMENT) i membre Consell Social en Universitat Autònoma de Madrid. Carmen Cavero Mestre. Cunyada d'Ignacio González. Vocal del Consell de Caja Madrid Cibeles, S. a. Fins a la seva nacionalització ha estat una de les conselleres ‘independents’ en el Consell d'administració de *Bankia. Imputada per l'Audiència Nacional.

Iñigo Méndez de Vigo, Secretari d'Estat per a la Unió Europea i la seva germana Beatriz Méndez de Vigo, Secretària General del Centre Nacional d'Intel·ligència.

María Rosario de *Pablos López, Secretària General de la Presidència del Govern i el seu germà Manuel de *Pablos López, nomenat Conseller del Ministeri d'Agricultura a New York.

Belén Navarro Heras, Directora general del Cadastre. Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques i la seva germana. *Rosana Navarro Heras, Secretària General de Coordinació Autonòmica i Local. Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques.

Isabel María *Borrego Cortés, Secretària d'Estat de Turisme, dona de Vicente Martínez Pujalte, diputat per Múrcia.

Álvaro Ramírez d'Haro i Aguirre. Assessor del Secretari d'Estat de Comerç, Jaime García-*Legaz. Fill d'Esperanza Aguirre. Cristina Aguirre, germana d'Esperanza Aguirre, assessora de l'Ajuntament de Madrid. Claudio Aguirre *Pemán, Conseller de Caja Madrid. Cosí d'Esperanza Aguirre.

José Ignacio *Wert, Ministre d'Educació, Cultura i Esport. La seva parella Edurne *Uriarte, resituada com *tertuliana en TVE.

Iván De la Rosa. Adreça d'Assumptes Jurídics de Telefónica S. a. Marit de *Soraya Sáenz de Santamaría, Vice Presidenta, Ministra de la Presidència i Diputada.

Antonio de *Guindos. Germà del ministre d'Economia, Luis de *Guindos. Regidor de Medi ambient, Mobilitat i Seguretat de l'Ajuntament de Madrid. *Leticia de *Guindos, neboda del Ministre De *Guindos, resituada en la *Agregaduría del Ministeri d'Agricultura.

Pío García Escudero, President del Senat i la seva germana Patricia García-Escudero, Directora de l'Oficina Espanyola de Patents i Marques.

José Ramón *Bujanda Sáenz. President de *SAECA empresa pública participada per la SEPI i el Ministeri d'Agricultura. Cunyat de Miguel Arias Cañete, Ministre d'Agricultura.

Ángeles *Alarcó Canosa. Presidenta i Consellera Delegada de *Paradores Nacionals. Exdona de Rodrigo Estona, ExVice President del Govern i ExDiputat.

Rafael Rodríguez Posi. Secretari General de l'Institut Cervantes. María *Flavia Rodríguez Posi. Directora General d'Assegurances i Fons de Pensions. Germana de Rafael. Estanislao Rodríguez- Posi. ExSecretari d'Estat d'Hisenda i Vocal Banc Financer i d'Estalvis del Grup *Bankia.

Álvaro Nadal Belda. Director de l'Oficina Econòmica de la Presidència del Govern amb rang de Secretari d'Estat. Casat amb María Teresa *Lizaranzu *Perinat, Directora General de Política i Indústries Culturals i del Llibre.

Rafael Catalá Polo. Secretari d'Estat en Foment i Raquel Catalá Polo. Delegada Especial de l'Agència Tributària a Madrid.

José Canal Muñoz. Secretari General Tècnic del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport i la seva dona Sonia Ramos Piñero, Directora General de Suport a Víctimes del Terrorisme.

Carmen *Gámir. Cap de Premsa de la Secretària d'Estat de Pressupostos. Companya sentimental d'Alberto *Feijóo, President de la Xunta de Galícia.

Miguel Cardenal Carro. President del Consell Superior d'Esports. Fill de Jesús Cardenal, ExFiscal General de l'Estat amb José María Aznar.

María Zaplana Barceló. Assessora en la Secretària d'Estat de Turisme. Filla de l'ex ministre Eduardo Zaplana.

Elisa Robles Fraga. Directora General del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (*CDTI), organisme depenent de la Secretaria d'Estat d'Investigació, Desenvolupament i Innovació. Neboda de Manuel Fraga Iribarne.

Víctor Calvo *Sotelo. Secretari d'Estat de Telecomunicacions. Fill de Leopoldo Calvo *Sotelo, ExPresident del Govern

Eva Miquel Pujaves. Assessora corporativa de Ports de l'Estat. Casada amb Julio Gómez *Pomar, President de RENFE

Ramón *Ongil *Cores. Director de Comunicació de *Paradores Nacionals. Germà de María *Ongil *Cores, Senadora i diputada de l'assemblea de Madrid.

María del Mar Matarí Sáez. Secretària Particular de la Ministra d'Ocupació i Seguretat Social, Fátima *Báñez, germana de Juan José Matarí Sáez, Diputat per Almeria

Ángel Recio. Assessor del Subdelegat del Govern a Guadalajara i alcalde de Font *Lahiguera de *Albatages. Marit d'Ana Guarinos. Presidenta de la Diputació Provincial de Guadalajara.

Lucía *Figar Consellera d'Educació de la CAM i el seu marit Carlos Aragonés, diputat per Madrid.

José María Aznar, ExPresident del Govern i Ana Botella, Alcaldessa de Madrid.

Salvador Victoria, Conseller de la CAM. La seva dona Mayte Jiménez. Consellera de Caja Madrid Pensions

Rafael Blasco, diputat autonòmic en les Corts valencianes i la seva dona Consolo *Ciscar, Directora del *IVAM de la Comunitat Valenciana.

Nieves Alarcón Castellanos, Consellera de Caja Madrid Pensions, empresa participada per *Bankia i el seu marit Francisco Granados, Senador.

Fátima *Torrija. Assessora de la Subdelegació del Govern d'Albacete. Esposa de Francisco Núñez. President de la Diputació Provincial d'Albacete i Alcalde d'Almansa

Ana Mato Adrover, Diputada i Ministra de Sanitat i el seu germà Gabriel Mato Adrover, eurodiputat.

María Luisa Soriano, Consellera d'Agricultura de Castella-la Manxa. El seu fill Andrés Porras Soriano, assessor de la Secretària General del Ministeri d'Agricultura i Alimentació.

Jorge Fernández Díaz, Ministre de l'Interior. Alberto Fernández Díaz, President del grup municipal del Partit Popular de Catalunya a l'Ajuntament de Barcelona.

Manuel Aznar López, Conseller del Tribunal de Comptes. José María Aznar López, ExPresident del Govern.

Ángel María Sainz García, Conseller d'Educació a Portugal. María Jesús Sainz García, senadora per la Corunya.

María Soledad Salafranca, Consellera d'Educació a Andorra. José Salafranca, membre de la Junta Directiva Nacional i del Comitè Executiu Regional del Partit Popular de Madrid, membre del Consell de Relacions Internacionals del Partit Popular. Des de 1994, diputat al Parlament Europeu

Aurelio Miras Portugal. Director general de Migracions del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social. María Teresa Miras Portugal nomenada pel Ministre *Wert Presidenta de la Comissió de Reforma de la Universitat

Eduardo *Buller *Halter, Conseller d'Educació a Suïssa. Manuel Isidro *Butler *Halter, Director General de Turisme.

Esteban González Pons, diputat per València i la seva dona *Piluca Bertolín, Directora creativa del departament de màrqueting d'Aigües de València.

María José Alcón, exregidor de Cultura de l'Ajuntament de València, recol·locada com a assessora de la seva parella sentimental i *Vicealcalde de l'Ajuntament de València, Alfonso Grau.

Teresa Cervera, Directora de Recursos Humans de *Paradores Nacionals i el seu germà Santiago Cervera, diputat i Secretari 4 de la Taula del Congrés.

Ignacio González *Velayos, Conseller Delegat de Metre de Madrid i el seu cunyat Fernando Preuat *Lage, Gerent de Gestió Patrimonial del Metre.

Elena Nevat, Alcaldessa de Càceres i la seva germana María José Nevat, Directora general de Formació per a l'Ocupació de la Junta d'Extremadura.

Cristina Tinent, Vicepresidenta de la Junta d'Extremadura i la seva parella Raúl València, excap de premsa del Sotssecretari General del PP i diputat del PP Carlos Floriano, ocupa des de les passades eleccions municipals el càrrec de responsable de comunicació de l'Ajuntament de Càceres.

Elisa Díaz González, Directora Territorial d'Urbanisme de la *Generalitad Valenciana a Alacant i substituirà com a diputada autonòmica al diputat autonòmic condemnat ex Alcalde de Torrevella. El seu pare, Luis Díaz Alperi, ex alcalde d'Alacant i actualment és diputat autonòmic del PP imputat pel Cas *Brugal.

Juan José Cardona, Alcalde de Las Palmas de Gran Canària. Cristina Reyes, cunyada de Juan José Cardona, Gerent dels serveis municipals de neteja.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS