diumenge, 23 de desembre del 2012

Dimiteix un regidor del PP per un text racista i xenòfob a Facebook. El regidor popular de l'Ajuntament de l'Alcúdia (València) Ramon Mateu ha presentat la seva dimissió arran de la publicació en el seu compte de Facebook d'un comentari amb contingut racista, xenòfob i masclista



Després que dimarts passat el president madrileny es disculpés per un comentari masclista en el seu compte de Twitter, publicat, segons ha dit, per error.

El text que el regidor popular de l'Ajuntament de l'Alcúdia va publicar en el seu mur diu: "Hi havia una vegada un socialista que va sortir a sopar un dissabte a la nit amb la seva dona. I en passar per un parc va veure el seu fill de 19 anys tirat a la vorera amb un coma etílic i va dir: ara sí que hi ha llibertat ".

El text, que tenia la intenció d'atacar al PSOE, i que va ser denunciat per Compromís, començava de la següent manera, segons 'El País': "Hi havia una vegada un socialista que va sortir a sopar un dissabte a la nit amb la seva dona. I en passar per un parc va veure el seu fill de 19 anys, tirat a la vorera amb un coma etílic, i va dir: ara si que hi ha llibertat. I dos mesos més tard, quan va portar la seva filla de 16 anys a avortar a la clínica va dir: ia més de llibertat, hi ha igualtat. I un dia quan va arribar de la feina, i trobar a la seva dona amb un moro al llit, va cridar: visca la integració, gaudeix Mohamed gaudeix! I es va asseure al sofà a veure la televisió, mentre el capó reial acabava la feina. I va escoltar al telenotícies com una banda, composta per dos espanyols, tres marroquins, quatre colombians i tres turcs, havien introduït a Espanya 3000 Kg. de cocaïna, i va dir: aquesta és la aliança de civilitzacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS