diumenge, 23 de desembre del 2012

Ampolla promet treballar perquè la tragèdia del Madrid Arena no sigui en va, mentre l'Ajuntament cobrava Flores comissió per cada copa venuda al Madrid Arena.



Miguel Ángel Flores les factures pendents. Donen compte dels 15.700 euros que li va reclamar nou dies abans de la desgraciada nit de Halloween pel consum de gas natural i electricitat al Space Sound Festival l'1 de gener de 2012, exigència que va revelar Vozpópuli aquesta setmana. Però el consistori també cobrava un pessic a Flores per altres menesters com la venda d'alcohol (o de refrescos) durant concerts anteriors al Thriller Music Park, que va acabar amb cinc joves mortes.

Segons els promotors, la "facturació de barres" de Aoki va generar ingressos per valor de 8.650 euros. Més caixa es va fer en el de Kalkbrenner, amb 13.650 euros. No està clar en cap dels emails si aquesta és la part que es porta l'Ajuntament o el total recaptat. El mateix dia -22 de octubre-, l'empresa contacta amb Espais i Congressos. "Et adjunt les barres d'Infinita (nom del festival) de les que haurem d'abonar el 14% del total". El percentatge pot donar una pista del que recapten les autoritats locals.

Segons alguns arxius adjunts enviats, s'aprecien vuit punts de venda d'alcohol i refrescos al Madrid Arena. Aquest diari no ha pogut esbrinar si cobrar comissió per cada copa servida en un espai municipal arrendat és legal o és un tripijoc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS