dissabte, 24 de novembre del 2012

PER REFLEXIONAR: SI VOLS LA INDEPENDÈNCIA DE DEBÒ, FES-TE 6 PREGUNTES ABANS DE DECIDIR EL TEU VOT!





PER REFLEXIONAR: SI VOLS LA INDEPENDÈNCIA DE DEBÒ, FES-TE 6 PREGUNTES ABANS DE DECIDIR EL TEU VOT!
 

1. Vols que es pressioni des del Parlament per un Estat independent com Holanda i Dinamarca, i no jugar-te-la amb un pacte CiU-ERC, que poden acabar afluixant?

2. Vols la independència ARA i que es convoqui el Referèndum entre el 2013 i com a màxim l'11S 2014, i quan Espanya l'impedeixi es presenti la Declaració d’independència al Parlament?

3. Vols que la pregunta del referèndum sigui “està vostè d’acord que Catalunya esdevingui un estat independent?”,  en lloc de la consulta indefinida que proposa CiU el 2016?

4. Vols una Catalunya lliure al servei del poble, sense retallades, sense peatges, sense copagaments, amb pensions dignes, en lloc que continuïn manant els de sempre, La Caixa i Abertis?

5. Vols que la llengua oficial de la Catalunya lliure sigui la llengua catalana, per què esdevingui la llengua comuna i ampliï el seu ús social, garantint l'aprenentatge del castellà?

6. Vols que et representi l'únic partit del Parlament que té 0€ de crèdits i deutes amb bancs i caixes, i té les mans lliures per lluitar contra la corrupció, suprimir els peatges o denunciar l'estafa de les Preferents?

Ahir @Solidaritatcat va omplir el teatre del PobleNou amb més de 1600 persones.Demà omplim urnes SI! #25N #joSI

Si la resposta a aquestes preguntes és sí, vota amb coherència i donem una bona sorpresa la nit electoral!

Visca Catalunya lliure!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS