dimecres, 7 de novembre del 2012

Correduria d'Assegurances Generals es defineix com una empresa de serveis a persones i PIMES, orientada a superar les expectatives dels seus clients, basada en la innovació, qualitat, excel · lència, multicanalitat i eficiència, amb un fort suport tecnològic, establint prudents polítiques d'administració de risc i alts estàndards ètics.






M'he permès enviar aquest missatge.
Ja que em dedico Assegurances Generals ; Eduard Nogués , i al desenvolupament de serveis a persones i PIMES , amb un perfil orientat a superar les expectatives dels seus clients, basada en la innovació, qualitat , excel • lència, multicanalitat  i eficiència , amb un fort suport tecnològic , establint prudents polítiques d'administració de risc i alts estàndards ètics.
Anàlisis personalitzades sense cost algun, comparatius amb les assegurances  existents, així com, un total seguiment, de tots els nous productes del mercat, per així, facilitar i abaratir les assegurances ja existents i optimitzar les inversions.
Assegurances Eduard Nogués,  ofereix dins de la seva àmplia cobertura d'assegurances, al servei d'Inversió ,  per a aquells que requereixin del mateix.
Invertir els estalvis, de forma segura i rendible, és la forma més natural d'incrementar el patrimoni personal i familiar.
                Assegurança d'accidents col.lectiu Educació i Oci, Assegurança Multi-risc família i llar. Assegurança d'animals de companyia, assegurança d'accidents, convenis de sector professional, assegurança d'accidents convenis del sector industrial, assegurança combinada empresa-industria. Assegurança de comerç i articles de la llar. Assegurança d'accidents col.lectiu professional, assegurança d'accidents PIME, assegurança de protecció jurídica familiar. Assegurança de Protecció Jurídica Comunitats. Assegurances de vida, assegurances de la llar, plans de pensions, assegurances de salut, assegurances agrícoles, assegurances de vehicles de motor i responsabilitat civil, assegurances de motos i responsabilitat civil. Assegurances d'embarcacions a motor i a vela i responsabilitats civils. Assegurances de maquinaria agrícola i en general.
En aquesta companyia asseguradora vol facilitar la teva elecció, per aquest motiu et brinda dues alternatives que el seu principal característica és l'obtenció d'un rendiment 100% garantit  i , per tant, sense risc algun per a l'inversor.
En Assegurances Generals Eduard Nogués, volem oferir-li l'oportunitat de triar el millor Pla per a vostè i garantir-li les millors cobertures, serveis i avantatges perquè els seus ingressos no minven encara quan vostè no pugui dur a terme la seva activitat professional per malaltia o accident.
Assegurances Generals Eduard Nogués li convida cordialment a prendre la seva millor decisió! .
No obstant això i si vostè s'ha arribat a sentir molest per la nostra intromissió, sincerament li demanem disculpes posat que mai més tornarem a lliurar aquest email i de cap un altre tret amb el seu consentiment explícit.
Però no obstant això, si vulgues que li remeti més detalls sobre Assegurances Generals Eduard Nogués , tema del que desitjo oferir coneixement no dubti per favor posar-se en contacte amb nosaltres. Només desitjo que vostè protegeixi la seva família, els seus béns i la seva responsabilitat civil de forma segura i rendible .

NO HO DUBTI MÉS I SOLAMENT • LICITI UNA ENTREVISTA DE CONTACTE  A ... eduard.nogus@gmail.com     
Més informació sobre  Assegurances Generals Eduard Nogués , visiti a l'enllaç següents :


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS