diumenge, 2 de setembre del 2012

Trobar treball s'ha convertit en una àrdua tasca. El mercat laboral està estancat i cada vegada són més els que demanen un lloc i menys les empreses que necessiten gent. Per això, és essencial conèixer com enfrontar-se de manera eficaç a la recerca del teu futur.



Converteix-te en el candidat ideal per ser distribuïdor independent de ÒRGAN GOLD cafè.

 Convertir-se en el millor candidatL'entrevista
Aquests senzills passos poden millorar, de manera notable, el currículum. Una carta de presentació que pot obrir les portes per a una entrevista de treball. Aquest és un altre pas de salvar a l'hora de trobar un lloc. Adecco suggereix seguir uns punts clau que aconseguiran que et diferències dels altres candidats i que augmentin les teves possibilitats d'aconseguir el lloc:
1) L'autoavaluació és essencial i ha de fer-se abans d'acudir a l'entrevista. El candidat ha de fer una anàlisi dels seus punts forts i les seves àrees de millora preparant arguments adequats per defensar-los.
2) Tenir informació sobre l'empresa. És fonamental conèixer prèviament l'empresa que ofereix el lloc a través de la seva pàgina web, esbrinant les seves funcions, investigant en quins punts de treball opera, quins projectes té en marxa, etc.
3) La puntualitat. És important no arribar tard, tot i que no cal arribar amb més de 10 minuts d'antelació.
4) Els documents, llestos. Encara que no te'ls hagin sol · licitat, és aconsellable portar un parell de còpies del teu CV actualitzat. Donarà una bona imatge i facilitarà l'entrevista.
5) El nostre llenguatge corporal parla per nosaltres. Durant la conversa és recomanable mantenir una postura cordial, evitar gestos defensius (com creuar de braços o seure cap enrere en la cadira marcant distàncies) i afavorir els gestos d'entesa (assentiment, contacte ocular amb l'entrevistador, etc).
6) La sinceritat també compta. Els entrevistadors busquen persones de confiança, per això és molt important donar respostes sinceres.7) Donar respostes directes. Cal donar raons en lloc de respondre amb monosíl · labs. Ajudaran en el transcurs de l'entrevista.
8) Escriptura acurada. Davant la possibilitat d'omplir un formulari o alguna sol · licitud, la lletra ha de ser polida, llegible i sense ratllades.
9) Mostrar interès i entusiasme pel lloc. Cal interessar per tots els aspectes.
10) Tenir bona presència. Tenir cura de la imatge personal i adequar el vestuari al lloc sol · licitat.
2) Hi ha molta incultura empresarial i comercial sobre el que és una piràmide i el confonen amb el Multinivell, que precisament trenca amb les regles jeràrquiques!3) Quina és la diferència entre un "Multinivell" i una "piràmide"?
La diferència rau en "la venda d'un producte".
En les "piràmides" no hi ha venda de productes o serveis, només es tracta de "donar diners a canvi de res", i tu guanyes diners quan convides a altres persones que entrin a la piràmide i "donin diners a canvi de res" .
Mentre que en el multinivell si hi ha un producte pel mig que has comercialitzar. De fet, el Multinivell és una forma de "venda directa", on els productes arriben al consumidor final gràcies a la recomanació un distribuïdor.
Així que contestant la pregunta: Òrgan Gold NO és un frau o una Estafa, de fet actualment és candidat a ser membre de l'Associació de vendes directes d'USA (DSA.org), fet que et dóna la confiança que compleix amb els seus codis d'ètica.

 
SEGONS BOE: Referència: BOE-A-1996-1072Article 22. Venda multinivell.
1. La venda multinivell constitueix una forma especial de comerç en la qual un fabricant o un comerciant majorista ven els seus productes o serveis al consumidor final a través d'una xarxa de comerciants i / o agents distribuïdors independents, però coordinats dins d'una mateixa xarxa comercial i els beneficis econòmics s'obtenen mitjançant un únic marge sobre el preu de venda al públic, que es distribueix mitjançant la percepció de percentatges variables sobre el total de la facturació generada pel conjunt dels consumidors i dels comerciants i / o distribuïdors independents integrats en la xarxa comercial, i proporcionalment al volum de negoci que cada component hagi creat.
2. Entre el fabricant o el majorista i el consumidor final només serà admissible l'existència d'un distribuïdor.
3. Queda prohibit organitzar la comercialització de productes i serveis quan:
a) El benefici econòmic de l'organització i dels venedors no s'obtingui exclusivament de la venda o servei distribuït als consumidors finals sinó de la incorporació de nous venedors, o
b) No es garanteixi adequadament que els distribuïdors comptin amb l'oportuna contractació laboral o compleixin amb els requisits que són exigits legalment per al desenvolupament d'una activitat comercial.
c) Hi hagi l'obligació de realitzar una compra mínima dels productes distribuïts per part dels nous venedors sense pacte de recompra en les mateixes condicions.
4. En cap cas el fabricant o majorista titular de la xarxa pot condicionar l'accés a aquesta al'abonament d'una quota o cànon d'entrada que no sigui equivalent als productes i material promocional, informatiu o formatiu lliurats a un preu similar al d'altres homòlegs existents en el mercat i que no podran superar la quantitat que es determini reglamentàriament.Òrgan Gold és un bon negoci Multinivell?
Anem a desglossar la resposta en 4 punts: els productes, el moment de la companyia, el lideratge corporatiu i el seu pla de compensació.
Primer els productes Òrgan Gold, navegant en la internet vaig trobar un bon nombre de testimonis que parlen bé del sabor del cafè i del bons que són els productes per a la salut. Així que no et puc assegurar res, però si et suggereixo que els provis i vegis si t'agraden o no.
Ara, el fet que sigui un "bon producte per a la salut" no necessàriament vol dir que és un "bon producte per comercialitzar".
A continuació et dono una anàlisi de les begudes i et dic si són bons o no per vendre a multinivell.
1.1. Productes Re-consumibles: Pots prendre cafè, te o xocolata cada dia i fins i tot diverses vegades al dia.
1.Productos Accessibles: Econòmicament accessibles a comparació d'altres suplements. A més la seva presentació de sobres individuals els fa fàcil de regalar com mostres.
2.Productos Substituts: Molta gent sol beure cafè, te o xocolata1.4. Productes Sociables: Socialment és més acceptable que li ofereixis una tassa de xocolata o cafè a un amic o un familiar, que li ofereixis "càpsules".1.Productos que satisfan una necessitat Reial: Sentir amb major energia i sentir-se amb millor salut és una necessitat cada vegada més demandada avui en dia Com pots veure, especialment el te, el cafè i la xocolata d'Orgue gold són productes que em semblen bastant bons per comercialitzar a través del Multinivell.
Et recomano que li donis a provar les begudes als teus prospectes i un cop que siguin teus clients o distribuïdors, els presents els altres productes com les càpsules.
Un altre punt a favor de O.G. és el seu "moment". Els Networkers amb experiència saben que els teus probabilitats de crear riquesa són majors quan tu entres a l'empresa en els seus primers 5 anys al teu país.A veure ... us sona això?
Després de diversos estudis a l'interior de la indústria del Màrqueting Multinivell, l'Escola de Negocis de Harvard va definir 3 criteris que una empresa de Màrqueting Multinivell ha de complir perquè sigui una bona oportunitat de negocis. Aquests són:
1. La companyia ha de tenir, com a mínim, 18 mesos d'antiguitat, ja que 90% de totes les companyies Multinivell que fracassen, ho fan en els primers 18 mesos.
2. La companyia ha de tenir un producte que sigui únic i altament reconsumible. Únic, en aquest cas, vol dir que tinguis un producte que pugui comprar exclusivament a través dels distribuïdors de la teva companyia. Tenir un producte d'alt consum significa tenir un alt nivell de vendes, per tant, garantint la lleialtat del consumidor vers una venda d'una sola vegada i et facin estar buscant nous clients tot el temps.
3. Ha de ser una oportunitat de "primer nivell". L'Escola de Negocis de Harvard suggereix que, perquè una oportunitat qualifiqui com de "primer nivell", el nombre de distribuïdors existents actius ha de ser menor del 0.5-1% de la població del país on aquesta companyia és present. L'Escola de Negocis de Harvard també va afirmar que si hi ha menys de 500,000 distribuïdors, estaràs a la vora d'una gran oportunitat. Si la companyia té menys de 100,000 distribuïdors, l'Escola de Negocis de Harvard la considera una oportunitat única a la vida.Per descomptat OrGanoGold compleix amb els 3 condicionants àmpliament.
En el cas de Mèxic, Perú i Espanya, O.G. porta pocs mesos i molt properament entrés a Colòmbia, Equador, Bolívia i Xile.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS