diumenge, 2 de setembre del 2012

La premsa ultradretana demana la intervenció militar de Catalunya L'ultradreta espanyola AMB Albert Rivera per Entendre el coronel Alamán



 La premsa ultradretana d'Alerta digital, un mitjà creat per Enrique de Diego, un home que pertanyia al Grup Intereconomía fins que es va enfrontar amb el president Julio Ariza, proposa al Govern que a més de la intervenció de la seva economia, intervingui a aquesta Comunitat Autònoma militarment .
El medi s'empara en l'article 155 de la Constitució: "Si una Comunitat Autònoma no complia les obligacions que la Constitució o altres lleis li imposin, o actuava de forma que atemptés greument contra l'interès general d'Espanya, el Govern, previ requeriment al President de la Comunitat Autònoma i, en el cas de no ser atès, amb l'aprovació per majoria absoluta del Senat, podrà adoptar les mesures necessàries per a obligar-la al compliment forçós de les dites obligacions o per tal de protegir l'interès general ".
Per aquest sector de la dreta del país, els nacionalistes catalans "han depredat els recursos públics", la qual cosa els han fet demanar un rescat de 5.000 euros a l'Estat espanyol que tant avorreixen.
A més, acusen Catalunya d'haver cremat recursos naturals i d'haver islamitzat una part de la regió. Opinen que han tingut una 'intervenció' econòmica de Qatarm que els ha permès construir mesquites allà.
Despres de les Declaracions del coronel José Alamán on anunciava 1 cop d'Estat, al dir que la independència de Catalunya passaria per sobre el SEU cadàver, avui Els digitals de l'ultradreta madrilenya tornin a incidir en el tema català. Llibertat Digital AMB el tercer lliurament d'un article titulat Catalunya SL, i Alerta Digital que titula "PP i Ciutadans defensen el coronel Alamán de la caverna separatista".
La diputada popular Maria José García Cuevas, ha dit: per què s'escandalitzen que un coronel de l'Exèrcit Espanyol defensi la unitat d'Espanya? És que no s'han llegit l'article 2 de la Constitució? Tots hauríem defensar la "indissoluble unitat de la nació espanyola" ... amb més motiu els càrrecs públics que hem jurat la CE ... Vivim en un món al revés ".
Per la Seva part, Albert Rivera, ha piulat frases com: EUA, França, Alemanya q farien davant 1 cop d Estat secessionista vs ordre constitucional? enviarien 1 "mediador"?, Els ianquis eren una colònia al s XVIII, sense autogovern, sense constitució, res a ver AMB Catalunya.
També s `ha queixat que uns quants digitals hagin dit que dóna a Suport a un cop d'Estat i dit que ja de ja ha demanat 01:00 rectificació a aquest medios per posar un fals titular.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS