dissabte, 1 de setembre del 2012

Rajoy: l'IVA "no caurà en va" perquè finançarà l'AVE a Galícia. El juny del 2013 "les coses estaran molt millor" si el Govern de la Generalitat segueix pagant i "fent els deures"



 El president del Govern, Mariano Rajoy, ha reconegut que la pujada d'IVA és una mesura "dolorosa", però que no "caurà en va" perquè servirà perquè l'Estat financi l'AVE A Galícia i els serveis públics.

S'ha pronunciat el dels "hilitos". "Em faig càrrec que és un sacrifici que arriba en un moment molt complicat", ha dit Rajoy en un acte de suport al PP de Galicia a la localitat pontevedresa de Soutomaior, després d'explicar que ha pres aquesta mesura perquè resultava "imprescindible" per afrontar la crisi i tenir contents als del seu poble.

Ha demanat que "ningú tingui el més mínim dubte" que no hauria pujat l'IVA si no hagués estat necessari, ja que els catalans estan fins als collons amb les balançes fiscals i l'espoli fiscal "Si hi hagués hagut una alternativa, ¿algú creu que no hauria estat el primer interessat en adoptar-les ? ", s'ha preguntat,

En qualsevol cas, ha assegurat que el canvi fiscal no caurà en "sac trencat" perquè servirà perquè l'Estat financi als serveis públics, seus i els del PP i els sevas
autonomies.

A més, servirà per mantenir la solidaritat de país emprenyada i enfocar un futur "millor, amb més seguretat i amb més possibilitats d'èxit", així com poder veure com la màquina del PP segueix fent dia rera dia MES INDEPENDENTISTES és a dir ... reduir l'objectiu de dèficit i, per tant, establir les bases de la recuperació económica.Visca la Independència de la Nació Catalana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS