dimarts, 4 de setembre del 2012

Beneficis del Cafè d'Orgue Gold. Apreneu com pot fer fortuna consumint cafè saludable amb Ganorderma i compartint amb els altres ..




Alguna vegada va pensar que era possible combinar els beneficis dels suplements vitamínics amb una deliciosa i fumejant tassa de cafè calent? Llavors, vostè no ha sentit parlar d'Orgue Gold.
Després de l'aigua, el cafè és la segona beguda més triada del món. Cada dia els nord-americans consumeixen una sorprenent xifra de 400 milions de tasses, amb més de la meitat dels nord-americans per sobre de l'edat de 18 anys consumeixen cafeïna cada dia.
Moltes persones estan justament preocupades pels efectes negatius de la cafeïna en la salut. És la cafeïna bona per a la salut? Molts es pregunten. Bé, si és el cafè d'Orgue Gold, llavors sí que ho és.
El 100% de grans de cafè Aràbiga es barreja amb el fong Reishi, que s'ha utilitzat en la medicina xinesa des de fa més de 4.000 anys amb un èxit sense precedents. És molt costós, ja que és molt difícil de conrear, però fins i tot la quantitat més petita de la mateixa té grans beneficis per a la salut de molta gent.
El fong Reishi (Ganoderma lucidum) fa que el seu sistema immunològic siguis més fort, el que li permet combatre els refredats comuns. Asimsimo, igual que la cafeïna, aquest millora el seu estat ànim i li dóna energia, però sense causar baixades. A través d'aquest fong miraculós vostè també pot oxigenar seus cos, relaxar seus sistema nerviós i músculs, eliminar miomes i quists, mantenir un sistema gàstric i renal sa, eliminar toxines del cos, accedir a una varietat completa de vitamines i minerals, i entre altres beneficis.
Anomenat Ling Zhi a la Xina, traduït a l'anglès com "El Fong de la Immortalitat". 4.000 anys de saviesa xinesa no poden estar equivocats: han comprovat seva consistència i eficiència, i que són més saludables gràcies a això.
Per què es diu òrgan? Vostè es pot preguntar. Es diu Òrgan perquè tot el producte és 100% orgànic. En el món actual on gairebé tot és processat, és important conèixer la història d'un producte que és tot natural.
Aquest deliciós cafè instantani està disponible en paquets de mescla instantània amb diferents opcions, depenent de com li agrada el cafè. Negre, blanc, cafè amb llet o mocha, tot és aquí. El sabor gourmet s'ha combinat amb els coneixements mèdics per donar a tots l'el producte perfecte.
Fes un cop d'ull a aquests videos sobre els beneficis d'Orgue Gold Cafè.


http://youtu.be/wQo5-Rcmhl4 
     
http://youtu.be/SKGyWc6zw-Q 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS