dimecres, 5 de setembre del 2012

Tenim un cafè únic. Ofereix-lo a tot el teu entorn. No més així veuràs que fàcil és crear una cartera vitalícia. M'agradaria compartir amb vosaltres l'alegria d'haver trobat una manera de ser la meva pròpia cap i saber que segons el meu esforç, podré cobrar el que em pertoca.




Si coneixes a fons un sector, atreveix-te i crea el teu negoci ... "és fàcil és simple és natural i saludable és CAFE", Ganoderma lucidum amb ORGANO GOLD  decideix el teu futur .

La teva feina per compte d’altra ja no és un repte? Tens una idea que pot atendre les demandes dels teus clients i que no pots cobrir com a empleat? Treu partit a la teva experiència i fes-te empresari.

Els factors que et portaran a l'èxit

Mercat.


  Analitza amb tot detall el mercat. Portes anys movent en el sector i ningú millor que tu per descobrir una fissura i crear un negoci que cobreixi aquesta necessitat.

Clients.

  Si tens una nodrida cartera de clients del teu anterior treball no la cremis amb la teva idea. Tempteja quines són les seves demandes i tracta d'atendre amb un producte nou. Si l'hi arrabasses al teu antiga companyia es pot posar en contra teva: ets una pime i comptar amb una gran com aliada pot ser la millor carta per donar un impuls al teu negoci.

Inversió.

 Encara que els teus coneixements i la il·lusió per fer algunes coses  noves et omplin d'entusiasme, no inverteixis fins a l'últim euro a la teva empresa. La cautela és el millor aliat de l'experiència, no deixis que les presses arruïnin el teu futur com a empresari.

Objectius.


  Marca't uns objectius molt definits que et permetin créixer sense relliscar. Aprèn dels teus errors professionals i dels que s'hagin comès a l'empresa on treballaves.

Socis.


  Munteu el vostre equip. Si comparteixes amb altre company la iniciativa que vols desenvolupar, segueix endavant, si no, el més recomanable és que aconsegueixis socis aliens al teu anterior treball que t'ajudin a crear la teva empresa.
Si estàs interessat posa't en contacte a ...
http://redidecore.organogold.com/r/ES/ES/




http://youtu.be/wQo5-Rcmhl4  VIDEO  DE ORGANO GOLD COMPLETO

http://youtu.be/SKGyWc6zw-Q  Plan de pagos Organo Gold


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS