divendres, 24 d’agost del 2012

Revisió Completa de l'empresa Multinivell OrganoGold. El cafè és la beguda més consumida al món després de l'aigua, i és el producte més comercialitzat al món després del petroli.


 Administració de l'Empresa Multinivell Òrgan Gold
Òrgan Gold neix amb la visió d'un home, Bernardo Chua, Director Executiu d'aquesta empresa multinivell, un pioner i un líder, va fundar òrgan Gold l'any 2008 als Estats Units, amb una clara intenció, millorar la vida de les persones de tothom amb Ganoderma.
La missió de l'empresa Multinivell òrgan Gold és portar-los els tresors de la terra a les persones del planeta. Del sòl, a la tassa. Una persona alhora. I amb aquesta missió i objectius, Bernie està acreditat per introduir el concepte de "Cafè Saludable" i de "Ganoderma" a Amèrica del Nord i al Món.
Entre els seus col · legues distribuïdors, Bernie és considerat una llegenda en la Indústria de la Venda Directa. Va construir una organització de Venda Directa amb 500.000 membres a les Filipines. Entre els Executius de tot el món, generalment es busca Bernie pels seus anys i anys d'experiència com un Director Executiu fiable i per haver estat 5 vegades guanyador del premi "Empresa de Venda Directa de l'Any" en el Pacífic Sud i Àsia entre més de 1.600 empreses.
Actualment l'empresa Multinivell òrgan Gold es troba obert en 8 països: Estats Units, Canadà, Alemanya, Holanda, Àustria, Filipines, Jamaica i Perú, amb una mitjana de 60.000 distribuïdors, i unes utilitats anuals de $ 35 milions de dòlars.Productes de l'empresa Multinivell Òrgan Gold
El cafè és la beguda més consumida al món després de l'aigua, i és el producte més comercialitzat al món després del petroli.
La visió de l'empresa Multinivell òrgan Gold és arribar a l'1% de prenedors de cafè a nivell mundial amb un cafè saludable, amb un ingredient poderós com és Ganoderma, considerada pels xinesos com el "Rei de les Herbes" o la "Herba Miraculosa "per la seva capacitat d'ajudar al cos a millorar l'habilitat de curació i donar longevitat.
Amb més de 150 antioxidants i fitonutrients, Ganoderma és el més proper a la perfecció nutricional trobada a la natura.
La Ganoderma ajuda a:

    
Oxigenar el cos
    
Promoure més energia i vigor.
    
Deintoxicar natural del cos
    
Millorar la qualitat de dormir
    
La circulació sanguínia
    
Enfortir el sistema immunològic
    
Promoure la salut i la longevitat
Bernie va fundar una empresa Multinivell òrgan Gold a partir d'un conveni d'aliança estratègica exclusiva amb un dels productors certificats de Ganoderma Orgànic més importants del món. Bernie està dedicat a maximitzar el potencial del Ganoderma amb la investigació, el desenvolupament i una línia de productes basats en Ganoderma desenvolupats científicament, en permanent expansió d'acord amb la demanda del públic.
Gràcies a la ciència moderna i la tecnologia d'avantguarda, l'empresa multinivell òrgan Gold ha creat càpsules de Ganoderma lucidum orgànica 100% certificada, pols d'espores de Ganoderma, begudes saludables de Ganoderma, complements nutritius i productes per a la cura de la pell.
L'empresa Multinivell òrgan Gold es dedica a incrementar el potencial de la Ganoderma mitjançant la investigació, el desenvolupament i una línia en expansió de productes a base de Ganoderma.
La planta de processament dels productes a base de Ganoderma compleix amb les normes GMP, que són les més altes a tot el món. El descobriment exclusiu és la "tecnologia avançada de micro-partícules" que s'aplica en el procés científic de separació de les parets cel · lulars de les espores. Aquesta és la base que garanteix que òrgan Gold és el líder mundial en la Ganoderma lucidum 100% certificada.
Dins de les begudes que conté l'Empresa Multinivell Òrgan Gold estan:
El cafè, el cafè latte gourmet, moca gourmet, te verd orgànic, xocolata gourmet i el rei del cafè
A part d'això els encapsulats de Ganoderma com són:
El Ganoderma lucidum, Ganoderma lucidum Mycellium, Extracte d'oli de llavor de raïm i extracte de pols d'espores Ganoderma.
Pla de Compensació
El pla de compensació l'hi pot considerar com un pla Binari híbrid barrejat amb Uninivel, però més que això és un pla Uninivel híbrid barrejat amb Binari, això si té una gran diferència.
Òrgan Gold té 7 formes de generar ingressos:
1. Les vendes al detall, a través de vendre els productes personalment o per internet amb un 50% al 100% de guany.
2. El bo d'inici ràpid que es diferencien pel paquet amb el que ingressa la persona:
BRONZE. - Cost $ 199 bo $ 20 puntuació per al binari CV 150
PLATA. - Cost $ 499 bo $ 80 puntuació per al binari CV 250
OR. - Cost $ 1295 bo $ 150 puntuació per al binari CV 875
(Aquest bo l'hi pot cobrar cada mes o cada vegada que les persones ingressen o tornen a comprar aquests paquets promocionals, aquests no són ingressos residuals, no hi ha límit de compra d'aquest paquet)
3. El poder de 2 equips, o el que seria el cas binari, que ho paga setmanalment, on es necessita 2 personals en cada pota i un mínim de 300 punts en la pota menor amb el que es pot comissionar des d'un 10%, 15% fins a un 20% de l'organització, depenent del paquet amb el que iniciï, es té 60 dies per poder guardar aquesta comissió si no es compleix la meta (Aquest bo igual que l'anterior només es paga per la compra de paquets, no per la recompra de puntuació)
Aquest bo té els següents límits per setmana:
Associat Guanya el 10% amb límit de $ 500 setmanals
Supervisor Guanya el 10% amb límit de $ 1000 setmanals
Consultor Guanya el 15% amb límit de $ 1500 setmanals
Consultor Or Guanya el 20% amb límit de $ 2500 setmanals
Consultor Safir Guanya el 20% amb límit de $ 5000 setmanals
Consultor Rubí Guanya el 20% amb límit de $ 10000 setmanals
Consultor Esmeralda Guanya el 20% amb límit de $ 15000 setmanals
Consultor Diamant Guanya el 20% amb límit de $ 20000 setmanals
4. Bono Uninivel, que és el veritable ingrés residual que ho paga així:
1. - 5%
2. - 5%
3. - 5%
4. - 4%
5. - 4%
6. - 3%
7. - 3%
8. - 2%
9. - 1%
(Aquest pla i aquest bo específic té compressió dinàmica que li permet tenir aprofitar un 300% el potencial d'aquest bo)
5. Bo de Igualació (Matching Bonus), que et paguen un 20% del xec del Uninivel del teu inscrit personalment, i en rang robí et paguen a part d'aquest 20% un 10% més del teu segon nivell, i en Esmeralda un 10% més d'un tercer nivell, i en Diamant un 10% més del quart nivell.
6. Bono Generacional. - Es guanya fins un 14% de 4 Generacions de lideratge,
Safir que necessita 14.000 punts en 30 dies cobra dels Safirs o superiors que estiguin sota la seva organització el 2% del volum total fins que aparegui un altre safir o superior com a primera generació.
Rubí que necessita 40.000 punts en 30 dies cobra dels Safirs o superiors que estiguin sota la seva organització el 2% del volum total del primer safir i un 3% del volum total del segon safir com a segona generació.
Esmeralda que necessita 80.000 punts en 30 dies cobra dels Safirs o superiors que estiguin sota la seva organització el 2% del volum total del primer safir i un 3% del volum total del segon safir i el 4% del volum total del tercer safir o superior com a tercera generació.
Diamant que necessita 200.000 punts en 30 dies cobra dels Safirs o superiors que estiguin sota la seva organització el 2% del volum total del primer safir i un 3% del volum total del segon safir i el 4% del volum total del tercer safir o superior i un 5% del quart safir o superior com a quarta generació i aquí para de comptar.
7. Bo Global trimestral d'un 3% de les vendes totals a nivell mundial del Uninivel. Començant per Rubí amb un acció, Esmeralda amb dues accions, Diamant amb tres accions i els Rangs Elite amb 4 accions en endavant depenent del rang.

 
El Sistema i l'Equip
El dia 9 de setembre de 2009, La Fundació Napoleó Hill i el Centre Mundial d'Aprenentatge "World Learning Center" van entrar en una aliança estratègica amb l'empresa Multinivell Òrgan Gold. La fundació de Napoleó Hill mai abans havia establert una aliança similar amb cap altra companyia multinivell.
El seu llibre "Pensi i Feu-vos Rico, el qual és un clàssic a nivell mundial i els corresponent àudio CD, per primera vegada en la història es marca amb el logotip de" Òrgan Gold "i són posats a disposició dels Distribuïdors Autoritzats. Això és part del compromís que fa l'empresa multinivell òrgan Gold amb els seus distribuïdors per ajudar-los a adquirir llibertat financera i la veritable riquesa de la vida. 100% dels ingressos van a la fundació Napoleó Hill World Learning Center.
A part d'aquesta aliança estratègica, l'empresa multinivell òrgan Gold té un pla d'acció per als primers 90 dies, denominat el pla del 20 - 20, és a dir 20 downlines personals a cada costat del binari en 6 mesos, per poder realitzar això es requereix reclutar un mínim de 6 persones, 3 a cada costat, i d'aquesta manera arribar a trobar de 6 a 8 estrelles i 1 a 2 súper estrelles aquests 40 reclutats.
L'empresa Multinivell òrgan Gold també té esdeveniments nacionals i entrenaments d'alt lideratge en països on està oberta la companyia. Compta amb un canal de televisió per internet organogoldtv.com on estan ancorats molts vídeos de convencions, esdeveniments i capacitacions d'aquesta companyia.
A part un pla per treball massiu que consta de 4 passos: ser producte del producte, és a dir consumir els productes per tenir un testimoni, després desenvolupar una llista de contactes, 50 prenedors de cafè i 50 líders de negoci i utilitzar les 4 preguntes per abordar a la gent per capturar l'atenció mitjançant el cafè, fer 4 home meetings o 4 festes de cafè a casa o oficina, i connectar-se a les capacitacions locals i les trucades de lideratge.
Poso a la teva disposició el TOP 10 dels que millor guanyen a l'empresa Multinivell òrgan Gold, segons la revista electrònica de MLM www.bussinesforhome.org
Si us interessa ..... http://redidecore.organogold.com/r/ES/ES/


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS