dimecres, 22 d’agost del 2012

Propietats Medicinals del Ganoderma lucidum (reishi). ORGANOGOLD és saludable és bo és fàcil és CAFE.



 La investigació sobre Ganoderma lucidum trobat al GanoCafé 3 en 1 inclou les estructures moleculars dels seus components bioactius, com ara polisacàrids, triterpenoides, inmunoproteínas i nucleòsids (Mizuno i Kin, 1995) i els seus mecanismes funcionals (Chen, 2003). Aquest fong és molt conegut com Inmunoestimulante i immunomodulador.
Durant centúries, la literatura japonesa i xinesa han ressaltat a Ganoderma lucidum pels seus efectes vigoritzants de la salut, especialment pel que fa a l'increment de la longevitat, al tractament del càncer, la resistència i la recuperació de les malalties. Els guies himalayos l'han emprat per combatre la malaltia ocasionada per les grans altituds. Els indis maies tradicionalment el fan servir per combatre una varietat de enfermedadades transmissibles. Reishi, com és anomenat Ganoderma lucidum, ha arribat a ser especialment popular en anys recents entre els grups d'alt risc, els infectats de VIH (Stamets, 1993).
D'Ganoderma s'han aïllat un grup complex de polisacàrids que es reporten com estimulants del sistema immunològic, augmentant la producció de monòcits, macròfags i citoquines (http / / www.viable-herbal.com/singles/herbs/s495.htm, 2003) . Una teoria és que aquests polisacàrids estimulen la producció de cèl · lules "T" ajudants, les quals ataquen les cèl · lules infectades (Stamets, 1993).
L'addicció als narcòtics deprimeix les funcions del sistema immunitari. S'ha demostrat que els polisacàrid-pèptids del Ganoderma lucidum trobat al GanoCafé 3 en 1 poden restablir el sistema immunològic deprimit per l'ús de morfina i que pot ser potencialment benèfic en el tractament de càncer. Els polisacàrids de Ganoderma lucidum són quimiopreventius, inhibeixen la formació de 8-hidroxideoxiguanosina que representa un dany oxidatiu en el DNA. La radioteràpia, la quimioteràpia i l'ús repetitiu d'morfines per remeiar el dolor, encara indispensables en el tractament del càncer poden suprimir les funcions del sistema immunològic. L'estrès i l'envelliment també poden causar el deteriorament d'aquesta funció (Liu, 1999 a).
Una injecció prèvia d'un antioxidant de Ganoderma, restaurar gairebé al 100% tots els paràmetres bioquímics disturbados per l'ús de quimioteràpia amb adriamicina o Cisplatina que indueix nefrotoxicitat per estrès oxidatiu. La cardiotoxicitat induïda en rates ha estat revertida amb extractes de Ganoderma amb dosis de 125, 250 i 500 mg / kg / dia, durant 2 setmanes. També s'ha demostrat la reversió de la funció immunològica pels polisacaridos de Ganoderma lucidum, quan aquesta s'ha empitjorat amb mitomicina, 5 FU, citarabín, l'estrès i l'envelliment (Liu, 1999 a).
També s'han aïllat àcids ganodéricos a partir de de Ganoderma lucidum o Ling Zhi amb efectes anticoagulants sobre la sang i disminuidor dels nivells de colesterol (Morigawa et al., 1986), sent molt important la seva acció sobre la reducció dels nivells de lipoproteïna de baixa densitat i també actua sobre els triglicèrids. Ganoderma lucidum exhibeix propietats antibacteriales i antioxidants (http / / www.viable-herbal.com/singles/herbs/s495.htm, 2003). La pols de "laminetes" no extractades o extractes del fong han mostrat activitat antiinflamatòria comparable a la hidrocortisona (Stavinoha et al., 1990).
Ganoderma lucidum pot curar càncer, la síndrome de fatiga crònica, la degeneració del fetge, desordres de la sang (Stamets, 1993).
Un altre dels beneficis biomèdics potencials de Ganoderma lucidum és contrarestar el problema de la resistència microbiana principalment a Staphylococcus aureus i Pseudomonas aeruginosa. Els extractes de bolets i els seus derivats han demostrat activitats antimicrobianes, entre ells, els metabòlits secundaris extracel com secrecions miceliars presenten activitat antibacteriana i antivírica, els exsudats del miceli del fong tenen activitat antimicrobiana i antiparasítica contra Plasmodium falciparum, l'agent causal de la malària ( Chen, 2003).
Els polisacàrids de la paret cel · lular de Ganoderma lucidum i les seves triterpenoides també han mostrat activitat antimicrobiana; més específicament els seus extractes actuen contra Bacillus i no semblen tenir efecte contra un altre tipus de bacteris. Els triterpens del complex Ganoderma applanatum exhibeixen activitat antibacteriana principalment contra bacteris grampositius, com ara Bacillus cereus i Staphylococcus aureus (Gerber et al., 2000).
En alguns casos quan no ha resultat el tractament convencional contra determinades malalties, Ganoderma pot ser útil, així per exemple en alguns estudis clínics, s'ha aconseguit la millora de esclerodèrmia facial (Liu, 1999 b).
També s'ha comprovat que Ganoderma lucidum és un auxiliar important per la seva eficàcia per al tractament d'al · lèrgies Inhibint la producció d'histamina per la qual cosa redueix la resposta al · lergènica, mal d'Alzheimer, augmentat la capacitat intel · lectual i millorant la memòria. Actua com analgèsic i antiinflamatori, per la qual cosa és útil en el tractament de malalties inflamatòries incloent l'artritis. Per al càncer es pot emprar conjuntament amb els tractaments convencionals, la quimioteràpia, la radiació i la cirurgia, ha demostrat la seva eficàcia en la reducció tumoral de càncer de pulmons, pits, fetge, pàncrees, recte, ronyons i cervell. Prevé la formació de coàguls de sang evitant dany al cor i possibles infarts al miocardi, prevé l'angina de pit, l'arítmia cardíaca facilitant la circulació sanguínia de les artèries coronàries. Augmenta la capacitat vital de l'organisme inhibint la fatiga. És un hepatoprotector potent que no interfereix en el metabolisme dels aliments. Controla eficaçment la hiperglicèmia, facilitant la segregació insulínica del páncreas.Estimula l'activitat immunològica dels limfòcits "T" inhibint la propagació del VIH. Mitjançant la seva administració diària controla la hipertensió, per la seva acció normopresora arterial perifèrica sense efectes col · laterals (http://www.hongos-kamuhro.com.mx/index.htm).
Altres malalties sobre les quals actua el GanoCafé 3 en 1 amb Ganoderma lucidum són: gastritis, hemorroides, anorèxia, nefritis, dismenorrea, constipació, lupus eritematós, leucopènia, prevenció de l'oblit en la vellesa, etc. (Jiří Patocka, 1999).
A més de Ganoderma lucidum, s'han aïllat les proteïnes fúngiques inmunomodulatorias d'altres espècies com G. tsugae, i d'altres gèneres com Flammulina velutipes (Ko et al., 1997).
La proteïna denominada Ling Zhi-8 aïllada de Ganoderma lucidum té propietats antial · lèrgiques i inmunomodulatorias que poden reduir el risc a rebutjos de trasplantaments (www.quorumglobal.com / download / product / Bio% 20Qx% 20 -% 20LingZhi% 20Peptide.pdf) ( www.healthcastle.com Juny 2003).
Els extractes alcohòlics de Ganoderma lucidum indueixen el repòs del creixement cel · lular i l'apoptosi de manera selectiva sobre les cèl · lules tumorals, demostrat en casos de càncer de pit humà. Igualment s'ha pogut comprovar que pot inhibir el creixement cel · lular prevenint la transició des G1 fins a la fase S en cèl · lules HeLa. Els extractes alcohòlics de Ganoderma lucidum són capaços d'induir apoptosi en forma directa en cèl · lules de càncer de pit humà a través del sistema immunològic (http://plaza.snu.ac.kr/ ~ kangpub / GL.pdf)
Els polisacàrids de l'extracte aquós de Ganoderma lucidum presenten activitat antitumoral intervinguda per citoquines alliberades de macròfags i (limfòcits T activats, especialment factor de necrosi tumoral FNT) (Hongbo et al., 2002). Els (IFN) i Interferó, IL 2, IL 6; polisacàrids d'alt pes molecular augmenten els nivells d'IL 1 tenen activitat antiviral preventiva, i hipoglicemiante (http://www.fitoterapia.net/vademecum/plantas/715.html) .
Els triterpens són responsables de l'acció antiinflamatòria, hipolipemiant, antihipertensiva i hepatoprotectora. Aquesta última acció és reforçada per la ganodosterona. Reishi produeix un efecte antifibròtic al fetge, rebaixant el col · lagen d'aquest, normalitza l'estructura hepàtica alterada i redueix els nivells de aspartat transaminasa (AST), alanina transaminasa (ALT), lactatodeshidrogenasa (LDH), GOT, fosfatases alcalines, bilirrubina total. Els àcids ganodéricos i oleics de Ganoderma tenen acció antihistamínica. Els polisacàrids d'alt pes molecular són immunoestimulants, anti-tumorals, potencien la producció de citoquines per, IL 2, IL 6los macròfags i els limfòcits T i augmenta els nivells d'IL 1 (http://www.fitoterapia.net/vademecum/ plantas/715.html).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS