dimarts, 28 d’agost del 2012

Què és òrgan Gold? Òrgan Gold és una empresa que des del 2008 distribueix, entre d'altres suplements, una línia de Cafè amb Ganoderma, això a través d'un sistema de vendes directes anomenat "Màrqueting Multinivell o Network Màrqueting".



 Òrgan Gold (OG) té tres línies de productes: els nutracèutics (càpsules), les begudes (te verd, xocolata, cafè negre, latte, moka) i la línia de cura personal (sabó i pasta dental). Sent la més important la línia de begudes.
Els productes estan basats en un fong anomenat Ganoderma, el qual ha estat usat per mil · lennis en la medicina tradicional xinesa. Després de Guanyo Excel i DXN, O.G. és la tercera empresa multinivell rellevant en vendre productes basats en Ganoderma.
Aquesta companyia s'ha expandit ràpidament a països on habiten hispans, a menys de 4 anys de la seva arrencada, òrgan Gold ja es troba a Mèxic, Perú, Espanya, USA i República Dominicana. I es tenen plans d'obertura a Colòmbia, Equador, Bolívia i Xile
¿Òrgan Gold és un frau o Estafa?
Abans de respondre, és important que distingeixis la diferència entre un "Multinivell" i una "Piràmide" (la qual sí és una estafa).
Quina és la diferència entre un "Multinivell" i una "piràmide"?
La diferència rau en "la venda d'un producte".
En les "piràmides" no hi ha venda de productes o serveis, només es tracta de "donar diners a canvi de res", i tu guanyes diners quan convides a altres persones que entrin a la piràmide i "donin diners a canvi de res" .
Mentre que en el multinivell si hi ha un producte pel mig que has comercialitzar. De fet, el Multinivell és una forma de "venda directa", on els productes arriben al consumidor final gràcies a la recomanació un distribuïdor.
Així que contestant la pregunta: Òrgan Gold NO és un frau o una Estafa, de fet actualment és candidat a ser membre de l'Associació de vendes directes d'USA (DSA.org), fet que et dóna la confiança que compleix amb els seus codis d'ètica.
¿Òrgan Gold és un bon negoci Multinivell?
Anem a desglossar la resposta en 4 punts: els productes, el moment de la companyia, el lideratge corporatiu i el seu pla de compensació.
Primer els productes Òrgan Gold, navegant en la internet vaig trobar un bon nombre de testimonis que parlen bé del sabor del cafè i del bons que són els productes per a la salut. Així que no et puc assegurar res, però si et suggereixo que els provis i vegis si t'agraden o no.
Ara, el fet que sigui un "bon producte per a la salut" no necessàriament vol dir que és un "bon producte per comercialitzar". A continuació et dono una anàlisi de les begudes i et dic si són bons o no per vendre a multinivell.
1. Productes Re-consumibles: Pots prendre cafè, te o xocolata cada dia i fins i tot diverses vegades al dia.
Productes Accessibles: Econòmicament accessibles a comparació d'altres suplements. A més la seva presentació de sobres individuals els fa fàcil de regalar com mostres.Productes Substituts: Molta gent sol beure cafè, te o xocolata
4. Productes Sociables: Socialment és més acceptable que li ofereixis una tassa de xocolata o cafè a un amic o un familiar, que li ofereixis "càpsules".
Productes que satisfan una necessitat Reial: Sentir amb major energia i sentir-se amb millor salut és una necessitat cada vegada més demandada avui en dia
Com pots veure, especialment el te, el cafè i la xocolata d'Orgue gold són productes que em semblen bastant bons per comercialitzar a través del Multinivell.
Et recomano que li donis a provar les begudes als teus prospectes i un cop que siguin teus clients o distribuïdors, els presents els altres productes com les càpsules.
Un altre punt a favor de O.G. és el seu "moment". Els Networkers amb experiència saben que els teus probabilitats de crear riquesa són majors quan tu entres a l'empresa en els seus primers 5 anys al teu país. En el cas de Mèxic, Perú i Espanya, O.G. porta pocs mesos.
Una altra cosa que em va cridar molt l'atenció de OG és el seu fundador i CEO, Mr Bernardo Chua. El que em més em va cridar l'atenció és que ell va ser un distribuïdor d'una companyia de vendes directes i va arribar a tenir una organització de més de 500 mil distribuïdors.
El fet que el CEO de la companyia tingui tanta experiència en vendes directes i en crear grans organitzacions li dóna un millor enteniment de les restes i necessitats dels distribuïdors d'Orgue gold.
El pla de compensació em sembla que és un altre dels punts forts d'Orgue Gold. Tenen un pla Binari Híbrid, és a dir, tenen un binari i un uninivel en el mateix pla. Ja sigui que prefereixis la competitivitat del uninivel o el treball en equip del binari, òrgan Gold et dóna dues coses.
Però clar, no n'hi ha prou amb tenir un bon pla de compensació, avui en dia és important que tinguis un Pla de Treball Professional, Modern i duplicable perquè maximitzis teus esforços i els del teu equip.
En conclusió, òrgan Gold NO és un frau o Estafa, sinó un gran Negoci Multinivell, amb productes fàcils de promoure, un atractivoplan de compensació, un líder amb experiència en el ram i un moment únic i irrepetible per iniciar amb aquesta companyia.
Només recorda que NO n'hi ha prou que triïs una bona empresa Multinivell, ja que aquesta mai et farà ric. Ets tu qui ha de prendre la responsabilitat de crear una mentalitat milionària per tenir èxit en òrgan Gold.
I si estàs decidit a prendre aquest repte, serà millor per a tu que ho facis usant Estratègies de Màrqueting Professionals que t'ajudin a Atreure Prospectes en lloc que Tu estiguis darrere d'ells.
Així que com a recompensa per arribar al final de l'article, aquí tens un Curs Línia aplicable al teu Negoci òrgan Gold, on podràs aprendre les Estratègies de Màrqueting d'Atracció que m'estan permetent generar de10 a 15 prospectes al dia sense haver d'estar darrere dels meus amics i familiars.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS