dimarts, 28 d’agost del 2012

Ganoderma lucidum conté alta concentració de germani orgànic, polisacàrids i triterpens. Aquests components actius són assimilats per enfortir les nostres cèl · lules d'immunitat i millorar el nostre sistema immunològic.


 Ganoderma lucidum juga un paper important en la neutralització i l'eliminació de substàncies tòxiques del cos. Aquest fong és particularment efectiu a causa del seu ric contingut de minerals (especialment germani orgànic) i la superòxid forta antioxidant natural, dismutasa (SOD).

No moltes herbes tenen totes aquestes funcions curatives cobertes. Algunes només poden millorar el sistema immunològic. Alguns són només per a la circulació sanguínia. Però Ganoderma lucidum de manera eficaç cobreix per complet tots aquests principis curatius.
Això explica per què Ganoderma lucidum està guanyant popularitat a tot el món com la millor opció per al suplement de la salut.
A l'Reishi se li atribueixen nombroses propietats medicinals.
El Reishi actua directament sobre:El sistema immunològicEl sistema circulatoriEl sistema nerviós
Els seus efectes són:
- Antibacterià - antiinflamatori - antial · lèrgic- Antioxidant - anti-tumor - antiviral- Regulador de la pressió arterial- Cardiovascular - reductor de colesterol- Moderador del sucre en la sang- Potenciador immunològic- Tònic per als ronyons i el fetge- Tònic per als nervis- Vies respiratòries - reductor de l'estrès
Constituents actius
b-Glucans (antitumor, immuno-estimulants)Hetero-b-GlucansÀcids ganodéricos-triterpenes (agents antialergénicos;Reductors del colesterol i pressió sanguínia)Ling Zhi-8 - proteïna (immunomodulador, antial · lèrgic)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS