diumenge, 26 d’agost del 2012

ORGANOGOLD, ÉS NOMÉS UN MULTINIVELL COLOR CAFE ......? n el món del Màrqueting Multinivell, hi ha una nodrida gamma de companyies que ofereixen els seus productes utilitzant aquest sistema per intentar capturar el major nombre de distribuïdors i clients buscant una posició de privilegi en el seu segment de mercat segons el producte que ofereixin.


Igual que DXN i GUANYO EXCEL, té com a base per a l'elaboració dels seus productes, el ja famós fong Ganoderma lucidum i que ha estat utilitzat per la mil · lenària cultura xinesa per assumptes medicinals per més de 4.000 anys i on és considerat un tresor nacional. En xinesa, se li coneix com "el rei miraculós de les herbes". El nom científic "Ganoderma" deriva del grec antic que significa "pell lluminosa i brillant".
La paraula "Lingzhi", en xinès, significa "herba de potència espiritual" i també ha estat descrita com el "fong de la immortalitat". Entre els seus productes multinivell òrgan Gold tenen càpsules de Ganoderma lucidum orgànica 100% certificada, pols d'espores de Ganoderma, begudes saludables de Ganoderma mycellium, complements nutritius i productes per a la cura de la pell.
Multinivell Òrgan Gold, va ser fundada el setembre de 2008, per Bernad Chau, amb un ambiciós pla d'expansió i ja està en més de 10 països en tres continents, oferint productes innovadors com cafè latte, cafè negre, cafè mocha, te i alguns productes nutracèutics, però la seva gamma de productes és menor si la comparem amb DXN i Guanyo Excel, ja que aquestes tenen més de 16 anys en el mercat però i ja estan en estabilitat, òrgan Gold té la mira posada en alguna cosa gran per a això tenen un equip corporatiu de primera línia.
Tinc informació molt fiable sobre la molt bona qualitat dels productes de multinivell Òrgan Gold i la solidesa financera d'aquesta gran companyia, així és que per aquest costat pots estar tranquil. Multinivell Òrgan Gold, ha implementat un pla de compensació uninivel però combinat amb un modern sistema binari, perquè l'afiliat pugui guanyar fins a 20% en bons d'inici i fins a un 5% el uninivel per 9 nivells, afegint un bo generacional que et atorga profunditat il · limitada, el que li dóna el seu toc de modernitat, fent-molt agressiu i generós.
Si aquestes en multinivell Òrgan Gold i aquestes estancat, t'aconsello que et apalanques a eines inteligentaes com ho és un sistema de prospecció automàtic que t'ajuda molt a enfortir el teu negoci, sense oblidar que en tota companyia que estiguis si de guanyar diners es tracta, compta molt l'actitud de cada networker.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS