dilluns, 27 d’agost del 2012

Si vol millorar la seva situaciaó POT SER DEL SEU INTERÈS VISUALITZAR AQUESTS VIDEO .... http://vimeo.com/44385768 .... http://youtu.be/AkdslcRzto4 EN ESPERA DEL SEU RESPOSTA. Eduard Nogués



Estem desenvolupant un negoci molt rendible i potser vostè o algú del seu entorn estigui obert a valorar una bona oportunitat per ampliar els seus ingressos de manera intel • ligent i constant.

Tenim un producte totalment nou i que crearà un impacte molt important en el mercat en els propers anys.

Si vol millorar la seva situaci
aó actul o bé ampliar els seus ingressos ENVIA'M un mail o telèfon FIX de contacte per poder tenir una reunió personal a Mataró.
Estem creixent molt en aquests 7 mesos d'obertura de l'activitat al Maresme Catalunya.
És una oportunitat única de estabilitzar professionalment en un sector que creixerà de manera exponent i superlativa en els propers anys, el futur per a la nostra "jubilació".

La manca de compromís és un dels factors que més afecta la moral, la productivitat, el creixement, la lleialtat dels clients i la rendibilitat de l'organització. Les persones idònies i compromeses són l'actiu més important amb què compten les organitzacions. Avui dia el construir el compromís constitueix un objectiu estratègic dels líders i organitzacions d'èxit.

Una cordial salutació Eduard Nogués Diatribuidor Independent


POT SER DEL SEU INTERÈS VISUALITZAR AQUESTS VIDEO .... http://vimeo.com/44385768 .... http://youtu.be/AkdslcRzto4 EN ESPERA DEL SEU RESPOSTA. Eduard Nogués

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS