diumenge, 26 d’agost del 2012

Nombrosos empresaris d'èxit de prestigi a nivell mundial i experts en economia de renom internacional ja destaquin que - Òrgan Gold com "la nova empresa del segle XXI". Amb els beneficis de la natura en el teu dia a dia.



Als EUA el Network Màrqueting suposa al voltant d'un 15% -20% del PIB, en canvi aquí suposa només un insignificant 0,05% del PIB, amb aquestes dades veureu clarament el desenvolupament que té per davant aquesta indústria al nostre país, i la extraordinària oportunitat que ofereix (torno a esmentar que 1 de cada 5 milionaris als EUA hi gràcies a que van ser pioners com empresaris independents en les seves respectives empreses de Network Màrqueting quan aquestes suposaven el 0,05% del PIB del país).
El Network Màrqueting als EUA també va tenir el seu "boom" com a conseqüència d'una crisi econòmica on destacava la precarietat d'ocupació, convertint avui en dia en una de les principals maneres de distribuir un producte.
És més, ja s'ha aprovat a Espanya una reducció del 55% en els pagaments de les quotes d'autònoms de les persones que es dediquen a la venda directa, i això donarà encara molta més facilitat per al desenvolupament de negocis de Network Màrqueting .
És fàcil d'entendre que el nou món empresarial basat en les noves tecnologies ha eliminat i seguirà eliminant llocs de treball, però alhora sorgeixen nous models de producció, distribució i venda dels productes gràcies a internet, que ho vulguem o no, van a anar creixent no ja només a Espanya, sinó a nivell mundial, de fet les estadístiques demostren que prop de 50 milions de persones en l'última dècada s'han incorporat a aquesta indústria. I el que queda encara per venir, perquè són els inicis no només a Espanya sinó a tot Europa, a més de tenir un grandíssim potencial de desenvolupament a Sud-amèrica gràcies al creixement econòmic que està produint i que està provocant que moltes empreses de Network Màrqueting s'expandeixin amb gran rapidesa allà també.
La tendència del mercat dirigida cap a l'estalvi de costos està fent que cada vegada tant venedors com compradors estiguin obligats a treballar a través d'internet a causa dels reduïts / nuls riscos i costos d'inversió necessaris per portar el teu negoci a través de plataformes en línia. De fet ja és rar el negoci que no dóna suport les seves vendes a través de la seva pàgina web, publicitant a través de xarxes socials i altres.
Per tant els negocis basats en xarxes de persones per internet estan sent i seran el dia a dia d'un tant per cent molt elevat de persones per tremendament senzill, fàcil, i econòmic que resulta per a qualsevol persona, a més d'un altre aspecte essencial que és la necessària creació d'ocupació. De fet un profund estudi recent al Regne Unit de la consultora Nesta revela que només un 7% de les PIMES de la nova generació (internet) és responsable de la creació del 50% dels llocs de treball al Regne Unit (font: http :/ / rodolfocarpintier.com/post/2011/11/22/inglaterra-7-pymes-responsable-la-creacion-un-50).
Si desconeixes completament el Network Màrqueting o Màrqueting Multinivell, és molt senzill, INFORMA'T a través d'internet que està absolutament tot el necessari per ser conscient del gran futur que a aquesta indústria l'espera, i sobretot, el potencial que té òrgan Gold, una de les empreses que estan demostrant ser de les més prometedores de tota la indústria multinivell en l'actualitat.
L'objectiu és ser d'aquestes primeres milers de persones que han sabut veure el moment del boom del Network Màrqueting a Europa i, si més no, ho van intentar, perquè com ja us he dit el ser dels primers no garanteix que vagis a convertir-se en un gran Networker d'èxit, però sí que augmenten les possibilitats de manera desmesurada, sobretot si vas de la mà de l'equip de gent adequat.
En el nostre cas es tracta de simple cafè saludable, cafè amb l'aliment natural més saludable documentat al món. Un producte de consum massiu i de cura de la salut, el component natural és qüestió de temps que sigui conegut a nivell mundial, d'aquí la gran expansió que està tenint aquesta empresa en tan poc temps (de fet mai he sentit parlar ni jo ni el meu equip de cap altra companyia multinivell que en menys d'un any hagi hagut semblant allau de distribuïdors).
Pots començar això com una cosa a temps parcial com fa la majoria de la gent, para't a pensar els pros i els contres i t'adonaràs que hi ha molt a guanyar i res a perdre, d'aquí la rapidesa amb la qual s'està expandint ( és més, possiblement ja tinguis algun conegut treballant en aquesta indústria) i per això nombrosos empresaris d'èxit de prestigi a nivell mundial i experts en economia de renom internacional i destaquin aquest model com "la nova empresa del segle XXI".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

CONGRATULACIONES POR VUESTROS COMENTARIOS